Zdravim, uspesne som dal dokopy svoj posledny cestopis z predlzeneho vikendu na trase Budapest-Kyjev-Baku a Istanbul. 7000km za 4 dni, ale az take fofry to neboli nakoniec:) Nech sa paci:  .

4 dni na vychode - Budapest, Kyjev, Baku a Istanbul

Založil ve fóru Cestopisy

2 reakce

Zdravim, uspesne som dal dokopy svoj posledny cestopis z predlzeneho vikendu na trase Budapest-Kyjev-Baku a Istanbul. 7000km za 4 dni, ale az take fofry to neboli nakoniec:)
Nech sa paci:
smiley http://tonicov.tumblr.com/post/152552730451/azal

Orientacne povinne naklady:
Trnava-Budapest vlak - 13 euro
Budapest-Kyjev Wizz - 22 euro
Kyjev-Baku-Istanbul s AZAL - 30 euro
Istanbul-Ateny-Praha s Aegean - 30 euro
Praha-Bratislava Regiojet - 10 euro
ubytko priemer 10 euro/osoba kazdu noc
Uber v Kyjeve vzdy okolo 2 euro
Uber v Baku na letisko 8 euro
Strava vsade lacna smiley

Inak opat odporucam tym, kto ide na Ukrajinu si zakupit SIMku Kyivstar s mega lacnym roaming
100MB v Turecku za 1,2 euro a 100 MB v Azerbajdzane 2,5 euro. Na Ukrajine je net pomaly zadarmo (100 MB za 20 centov) a v EU tiez vsade 100MB za cca 1,2 eura. Lahko sa da kredit dobit cez net kartou, stranky su aj po anglicky.

0

Tych 100 MB je asi na den ze ? Kyjev ma zacina zaujimat, hmm zeby som dal otocku pred odletom na Santorini? smiley A tie ceny leteniek ... to si hnal vsetko cez kayak ?

0 Citovat

hej za den, ale napr. v priebehu dna som vystriedal 4 krajiny (turecko, grecko, cesko a zabudol vypnut na Slovensku) a stale to bralo z tych 100MB za 1.2 euro.
myslim ze na kratke vylety je to uplne super, ked som uz niekde viac dni, tak kupim miestnu SIM. Hlavne to Turecko je mega lacne, kedze roamingovat zo Slovenska je drahe a zohnat miestnu SIM je dost komplikovane: http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/wiki/Turkey

0
2 reakce