Ahoj cestovatelé, v uplynulých letech jsem využil levných letenek a několikrát vyrazil na průzkum různých evropských ostrovů. Nejvíc mne přitom zaujaly dva z nich, a to Sardinie a Menorca, které mají opravdu nádhernou přírodu a úžasné pláže, a přitom není třeba létat ani nikam daleko za oceán. Třeba to bude zajímavý tip i pro Vaše cesty. Téměř stovku fotografií jsem dal na: Sardinie: http://www.krasyprirody.cz/Sardinie Menorca: http://www.krasyprirody.cz/Menorca Rád poradím, která místa navštívit. Klidně se ptejte...  .

Kouzelné ostrovy Sardinie a Menorca

Založil(a) ve fóru Cestopisy

1 reakce

Ahoj cestovatelé,
v uplynulých letech jsem využil levných letenek a několikrát vyrazil na průzkum různých evropských ostrovů. Nejvíc mne přitom zaujaly dva z nich, a to Sardinie a Menorca, které mají opravdu nádhernou přírodu a úžasné pláže, a přitom není třeba létat ani nikam daleko za oceán. Třeba to bude zajímavý tip i pro Vaše cesty.

Téměř stovku fotografií jsem dal na:
Sardinie: http://www.krasyprirody.cz/Sardinie
Menorca: http://www.krasyprirody.cz/Menorca

Rád poradím, která místa navštívit. Klidně se ptejte...


0

Ahoj, chcela by som vedieť ako je to na Menorce s cestovaním po ostrove autobusom. Chceli by sme tam ist v cervnu, nesoferujeme ale radi by sme sa vybrali aj na nejaké iné plaze a vylety. Tiez by  ma zaujimalo, ktoru oblast na ubytovanie by si odporucil vzhladom na dobre spojenie autobusom a ake su ceny na Menorce za jedlo a podobne. Či sa oplatí objednat si ubytovanie so stravovanim alebo to riesit na mieste. Cestovat budeme 2 dospelí a 1 dieťa (4 roky). Ďakujem :).

0
1 reakce