Ahoj, po dlouhé době přidám příspěvek do opravdu nejhlubší hlubiny low-costu. Takhle si to na začátku května sedím v práci a tu mi pinkne e-mail od cestujlevne.com o promo akci s Flixbusem. Ze zvědavosti (a samozřejmě během přestávky) se kouknu, jestli něco najdu a našel jsem pro mě jeden jediný vhodný termín na začátku prodlouženého víkendu. Žitava je menší město na česko-německo-polském pomezí. Má pěkné historické centrum, obchody s německou kvalitou a nižší německou cenou (díky Polsko, co jsi pár set metrů od centra) a taky zoo. https://michal-na-cestach.blogsp...kacek.html .

Žitava za 50 Kč

Založil ve fóru Cestopisy

1 reakce

 Ahoj, po dlouhé době přidám příspěvek do opravdu nejhlubší hlubiny low-costu. Takhle si to na začátku května sedím v práci a tu mi pinkne e-mail od cestujlevne.com o promo akci s Flixbusem. Ze zvědavosti (a samozřejmě během přestávky) se kouknu, jestli něco najdu a našel jsem pro mě jeden jediný vhodný termín na začátku prodlouženého víkendu.

Žitava je menší město na česko-německo-polském pomezí. Má pěkné historické centrum, obchody s německou kvalitou a nižší německou cenou (díky Polsko, co jsi pár set metrů od centra) a taky zoo.

https://michal-na-cestach.blogsp...kacek.html


zit6.jpg
zit2.jpg

0

A pak že to nejde :) za 50 Kč člověk vypadne ze stereotypu. Chválím sepsání, doufal jsem, že se něco na netu z té akce objeví, díky.

0
1 reakce