Předminulý víkend jsem si odskočil za Brouky do Liverpoolu. Liverpool je až překvapivě krásné město a má co nabídnout - dvě katedrály, doky, spoustu obchodů a řadu zajímavých muzeí. Mezi nimi exceluje The Beatles Story, muzeum stejnojmenné kapely. Navíc ani nezruinuje peněženku. P.S. Budu muset omezit délku reportů. Toto už bylo sadomaso :-D A děkuji všem co to dočtou až dokonce nebo kliknou třeba na toho protivného zeleného mimozemšťana. http://michal-na-cestach.blogspo...poolu.html Náklady: letenka ...... 2038 Kč jízdné v MHD ...... 2x 2,30 GBP hostel ...... 13,5 GBP vstupné do The Beatles Story ...... 14,45 GBP .

Za Brouky do Liverpoolu

Založil ve fóru Cestopisy

1 reakce

Předminulý víkend jsem si odskočil za Brouky do Liverpoolu. Liverpool je až překvapivě krásné město a má co nabídnout - dvě katedrály, doky, spoustu obchodů a řadu zajímavých muzeí. Mezi nimi exceluje The Beatles Story, muzeum stejnojmenné kapely. Navíc ani nezruinuje peněženku.

P.S. Budu muset omezit délku reportů. Toto už bylo sadomaso :-D A děkuji všem co to dočtou až dokonce nebo kliknou třeba na toho protivného zeleného mimozemšťana.

http://michal-na-cestach.blogspo...poolu.html

Náklady:

letenka ...... 2038 Kč

jízdné v MHD ...... 2x 2,30 GBP

hostel ...... 13,5 GBP

vstupné do The Beatles Story ...... 14,45 GBP


liv76.jpg
liv25.jpg

0

pekne, aj pocasie na jednotku:)

0
1 reakce