Ahojte, ako mnoho z vas aj my sme si zakupili letenky s Aeromexico z Amsterdamu do Cancunu. Nas vylet je uz za nami a pomaly davam dohromady zapisky. Prvy som spracoval prave Amsterdam kde sme stravili cca 3 dni. Cely clanok aj s par fotkami si mozte precitat tu: http://cestujzamenej.sk/2017/09/...m-v-dazdi/Naklady: Letenka – 66€Ubytovanie na 2 noci – 110€Strava, suveniry, ine – 50€Doprava – 40€ (spiatocny listok na vlak z letiska do centra 8,4€, celodenny listok na metro 12,5€)Spolu – 266€Len pre zaujimavost celkove naklady na Mexico a Amsterdam (10dni) boli 894, 83€ na osobu. Paradoxne cca tretinu nakladov na vylet do Mexica zozral prave Amsterdam. :D  .

3 dni v Amsterdame

Založil ve fóru Cestopisy

8 reakcí

Ahojte, ako mnoho z vas aj my sme si zakupili letenky s Aeromexico z Amsterdamu do Cancunu. Nas vylet je uz za nami a pomaly davam dohromady zapisky. Prvy som spracoval prave Amsterdam kde sme stravili cca 3 dni. Cely clanok aj s par fotkami si mozte precitat tu: http://cestujzamenej.sk/2017/09/...m-v-dazdi/

Naklady:

Letenka – 66€

Ubytovanie na 2 noci – 110€

Strava, suveniry, ine – 50€

Doprava – 40€ (spiatocny listok na vlak z letiska do centra 8,4€, celodenny listok na metro 12,5€)

Spolu – 266€

Len pre zaujimavost celkove naklady na Mexico a Amsterdam (10dni) boli 894, 83€ na osobu. Paradoxne cca tretinu nakladov na vylet do Mexica zozral prave Amsterdam. :D

0

Pekne. Amsterdam mňa osobne nikdy nelákal, ale na takyto layover by som sa nechal nahovoriť. Tá tretina rozpočtu mi pripomína naše Filipíny, kde podobne zožrali 3 noci v Dubaji. No to maestro zázračné má zarmútilo už pred pár rokmi v utrechte, vidím, že sa toho veľa nezmenilo

0 Citovat

Hmm no veru tie karty ma tam dost prekvapili :) a aj my sme cakali s navstevou kym nebol daky dovod :D celkovo severne krajiny musia byt s niecim spojene aby som tam siel :D

0 Citovat

Pěkný :-) Jedeme do Amsterdamu za 2 týdny na prodloužený víkend. Letenky jste sehnali dobře. Když jsem to hledal já, tak vycházelo lépe letět do Eindhovenu + bus do Amsteru, ale za 66€ bych taky letěl přímo.

No a hotely mě taky nemile překvapily. Přišlo mi to dokonce dražší jak Londýn. AirBnb cenově prakticky srovnatelné s hotely. Chtěl jsem něco poblíž centra ať neztratíme hodně času přesunama. Nakonec máme jeden z nejlevnějších 3* a vyšel na 130€/noc, takže 3 noci v Amsteru budou dražší jak týden na Skiathosu :-D. Aspoň ten 10% cashback jsem chytil :-)

0 Citovat

Ja s visou od cs nemela loni problem, koupila jsem si pres ni jak listek na mhd ma hlavnim Nadrazi, tak jsem platila i v restauraci a zadny problem.

0 Citovat

Na Amsterdam je nejlepší bydlet ve čtvrtích kolem letiště a do centra dojíždět autobusem. Současně se podepisuji pod to, jezdit do dražších destinací jen jako součást nějakého většího tripu. Bývá to pak „výhodnější“ a zábavnější :)

0 Citovat

A bude dráž...Amsterdam je přeplněný. Už nemáme zájem o chudé turisty, vzkazuje a zvyšuje ceny - www.1url.cz/htU0L

0 Citovat

No pěkně..Na jednu stranu je chápu, ale nevím jestli tohle je zrovna nejlepší způsob.

0 Citovat

Hmm. Ono celkovo je problem asi len v top sezone. Leto, vianoce, velka noc. Ak to zvysia len na tieto casy bude to OK. A my budeme moct chodit mimo sezonu. Ale pausalne tam supnut o 10€ viac je podla mna smutne. Pridu hlavne o mladych studentov. Ja osobne by som si za studentskych cias nemohol dovolit ist do tohto mesta uz za terajsie ceny :-)

0
8 reakcí