Ahoj, pro případnou inspiraci či informace - můj nový cestopis z Peru z přelomu dubna a května 2017. Odkaz zde: http://blog.antonindanek.cz/clan...peru-2017/ .

cestopis Peru 2017

Založila ve fóru Cestopisy

4 reakce

Ahoj, pro případnou inspiraci či informace - můj nový cestopis z Peru z přelomu dubna a května 2017. Odkaz zde: http://blog.antonindanek.cz/clan...peru-2017/

0

díky, pěkně zpracované, bez gramatických chyb, smekám před těmi výstupy. Ta solná jezírka vypadají super. Já tam byl někdy v roce 2000, vláček na MP stál pár šušňů, stejně jako výjezd minibusem. Líbily se nám ty keramické krávy na střechách domů, teď už konečně máme i svůj dům, tak lidi budou čumět i na krávu na anténním stožáru.

0 Citovat

Skvely cestopis a este lepsie fotky (pozerala som si cely album na FB). Potesilo aj zistenie, ze to s tymi turistami v Peru (okrem Machu Picchu) nie je az take tragicke. A velky respekt za to ze ste dali Santa Cruz trek aj s "vybehnutim" do base campu Alpamayo za 3 dni. Aj ked na druhej strane vam veci niesli oslici, takze to je celkom vyhoda :) My by sme vsetko chceli davat bez agentury, tak to asi pojde tazsie :)

0 Citovat

Skvěle napsané, pobavila jsem se hlavně nad tím "uneseným" taxikářem, boží představa :)))

Díky za fajn páteční počtení

0 Citovat

Díky moc za reakce, moc jste mne potěšili :)

0
4 reakce