Už to bude pomalu čtvrt roku, co jsem se navrátil z mé první návštěvy Jižní Ameriky. Během ní jsem po dva týdny putoval po Peru. Navštívil jsem Limu, Cuzco, Machu Picchu, jezero Titicaca i město Arequipa. Zažil jsem i karneval. Bohužel jsem do plánu nedokázal zakomponovat Nazcu.Cestopis má víc dílů. Můžete začít od začátku nebo rovnou skočit na Machu Picchu. Titicaca, Arequipa a stopovery se ještě připravují.Přílet do Limy: https://michal-na-cestach.blogsp...prvni.htmlMachu Picchu: https://michal-na-cestach.blogsp...-2017.htmlOrientační náklady:letenka z Mnichova do Peru ... 14500 Kčautobus/vlak do/z Mnichova ... dohromady cca 1000 Kčmístní letenky po Peru ... 170 $hotel na jednu noc ... 15-30 $polední menu ... 7 - 15 solůnávštěva Machu Picchu ... hodně drahá & omezenáLvouni u Islas Palominos ... 45 $Dvoudenní výlet po jezeře Titicaca ... 45 $ .

Putování s vůní koky (Peru 2017)

Založil ve fóru Cestopisy

2 reakce

Už to bude pomalu čtvrt roku, co jsem se navrátil z mé první návštěvy Jižní Ameriky. Během ní jsem po dva týdny putoval po Peru. Navštívil jsem Limu, Cuzco, Machu Picchu, jezero Titicaca i město Arequipa. Zažil jsem i karneval. Bohužel jsem do plánu nedokázal zakomponovat Nazcu.

Cestopis má víc dílů. Můžete začít od začátku nebo rovnou skočit na Machu Picchu. Titicaca, Arequipa a stopovery se ještě připravují.

Přílet do Limy: https://michal-na-cestach.blogsp...prvni.html

Machu Picchu: https://michal-na-cestach.blogsp...-2017.html

Orientační náklady:

letenka z Mnichova do Peru ... 14500 Kč

autobus/vlak do/z Mnichova ... dohromady cca 1000 Kč

místní letenky po Peru ... 170 $

hotel na jednu noc ... 15-30 $

polední menu ... 7 - 15 solů

návštěva Machu Picchu ... hodně drahá & omezená

Lvouni u Islas Palominos ... 45 $

Dvoudenní výlet po jezeře Titicaca ... 45 $


p9187445.jpg

0

Super, díky za info! Chystám se v únoru, tak jsem zvědav ☺

Jinak zvážím tu simku, ta vypada celkem zajímavě.

0 Citovat

Nemáš zač.

Cestopis je už komplet. Je tam i rozcestník. Najdete tam zážitky z Limy, Cuzca, Machu Picchu, Titicaca a Arequipy a zpáteční stopover v Atlantě a na Oktoberfestu.

Začátek: https://michal-na-cestach.blogsp...prvni.html (přílet do Limy)

Highlight: https://michal-na-cestach.blogsp...-2017.html (Machu Picchu)

Konec: https://michal-na-cestach.blogsp...lante.html (stopover v Atlantě & Oktoberfest)

0
2 reakce