Ahoj,ve výše uvedeném termínu se chystáme navštívit Ázerbajdžán a Gruzii. Jsme zatím 3 (2 kluci, jedna holka věkově kolem 27 let), proto hledám spíše parťačku podobného věku, která by se přidala na tuto cestu. Přílet do Baku a odlet z Kutaisi (pravděpodobně do Katowic). Detailní plán cesty a itinerář ještě doladíme. Cenově to bude nejspíš styl "lowcost".email: mikulaj.ondrej@gmail.comOndřej, 27 let, Ostrava. .

Ázerbajdžán + Gruzie 28.4.-11.5.2018

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

8 reakcí

Ahoj,

ve výše uvedeném termínu se chystáme navštívit Ázerbajdžán a Gruzii. Jsme zatím 3 (2 kluci, jedna holka věkově kolem 27 let), proto hledám spíše parťačku podobného věku, která by se přidala na tuto cestu. Přílet do Baku a odlet z Kutaisi (pravděpodobně do Katowic). Detailní plán cesty a itinerář ještě doladíme. Cenově to bude nejspíš styl "lowcost".

email: mikulaj.ondrej@gmail.com

Ondřej, 27 let, Ostrava.

0

To by sa mi páčilo, mala by som zaujem.

0 Citovat

nicky napsal(a):

To by sa mi páčilo, mala by som zaujem.

Padrino, vis, ze nesplnujes pojem “partacka”? :-D

0 Citovat

Nikdo není dokonalý.

0 Citovat

Ivo napsal(a):

Padrino, vis, ze nesplnujes pojem “partacka”? :-D

Jak víš? Každé zboží má svého kupce, ne?

0 Citovat

29.4.2018 se jede GP F1 v Baku letenky a ubytování je tam teda v tomhle termínu celkem napálené,takže lowcost to zároven nebude.

0 Citovat

Závod trvá jeden den, den před ním je kvalifikace a před ní ještě tréninky a zpravidla bývají i doprovodné závody a další akce - počítej min. týden. Je to městský okruh - trať se musí postavit a poté demontovat a tak počítej že celé centrum bude uzavřené, resp. přístupné pouze se vstupenkou na F1.

0 Citovat

Letenky do a z Baku jsou tak za 3500Kč OW ten týden před i po .

0 Citovat

Tak si vezmite stan. To mate dokonca zerocost :)

0
8 reakcí