Ahoj, chystáme se s přítelkyní na rok na NZ (working holiday), můžete mi prosím někdo pomoct s letenkou (jednosměrnou)? Preferovali bychom stopover v Indonésii tak na 3 týdny a nebo to vzít úplně oklikou (Afrika nebo Jižní Amerika)... Odlet ideálně konec července/začátek srpna, ideálně z Vídně či Prahy, cílová destinace nejlépe Christchurch. Budu rád za tipy, díky moc :-) .

Jednosměrná letenka na Nový Zéland z Prahy či Vídně

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj, chystáme se s přítelkyní na rok na NZ (working holiday), můžete mi prosím někdo pomoct s letenkou (jednosměrnou)? Preferovali bychom stopover v Indonésii tak na 3 týdny a nebo to vzít úplně oklikou (Afrika nebo Jižní Amerika)... Odlet ideálně konec července/začátek srpna, ideálně z Vídně či Prahy, cílová destinace nejlépe Christchurch. Budu rád za tipy, díky moc :-)

0

stihnul jsi včerejší akci z Frankfurtu do Wellingtonu? Sice bez stopoveru, sice ne z VIE či PRG, sice ne do Christchurch, ale zato za sedmičku. Levněji to nepůjde. S tvými požadavky tipuji cenu jednosmerné letenky tak na 30k+ za jednu osobu. Hodně štěstí při hledání, na akce vzhledem k požadovanému routingu a stopoveru nemá cenu čekat. Leda že by jsi slevil z požadavků a využil příští chybovku.

0 Citovat

Tady zajímavá LC varianta za 11 tisíc. S tím Scootem z Berlína už se tyhle skládačky dělají jedna radost. https://goo.gl/ir8qnA

0 Citovat

Lukáš Horák napsal(a):

Tady zajímavá LC varianta za 11 tisíc. S tím Scootem z Berlína už se tyhle skládačky dělají jedna radost. https://goo.gl/ir8qnA

Len treba pripocitat este batozinu... Na rok to s prirucnou asi nedaju...

0 Citovat

Scoot z Berlína? Vida je. Takže i s  báglem a stopoverem to vychází vynikajícně. Good to know!

0 Citovat

Bagáž 20 kg na všech letech +100 euro navíc

0 Citovat

Díky!

0
6 reakcí