Ahoj, potřebovala bych poradit. Koupili jsme si zpáteční letenky do Milána, ale než jsme tam vůbec odjeli, tak jsme si ještě koupili letenky z Milána do New Yorku. Bohužel zpáteční letenka z Milána do Prahy je na 9.3.2014, ale z New Yorku přijíždíme 25.3.2014. Letenky do Milána jsme koupili od Wizzairu kde máme i zákaznickou kartu. Když jsme tam volala, tak mi slečna řekla, že se mi nevyplatí rušit letenky a přebookovat, ale koupit nový. Bohužel problém je, že Wizzair nemá v možnostech odlet z letiště v Milánu Malpensa (MXP). Nevíte někdo nějaký tip na levnou jednosměrnou letenku z Milána, nejlépe z letiště Malpensa? Nerada bych dávala další tři tisíce pro dva lidi. Děkuji moc za radu!!!  .

Z Milána do Prahy

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj,

potřebovala bych poradit. Koupili jsme si zpáteční letenky do Milána, ale než jsme tam vůbec odjeli, tak jsme si ještě koupili letenky z Milána do New Yorku. Bohužel zpáteční letenka z Milána do Prahy je na 9.3.2014, ale z New Yorku přijíždíme 25.3.2014. Letenky do Milána jsme koupili od Wizzairu kde máme i zákaznickou kartu. Když jsme tam volala, tak mi slečna řekla, že se mi nevyplatí rušit letenky a přebookovat, ale koupit nový. Bohužel problém je, že Wizzair nemá v možnostech odlet z letiště v Milánu Malpensa (MXP).

Nevíte někdo nějaký tip na levnou jednosměrnou letenku z Milána, nejlépe z letiště Malpensa? Nerada bych dávala další tři tisíce pro dva lidi.

Děkuji moc za radu!!! smiley

0

Poslal jsem ti soukromou zpravu

0 Citovat

Ono 1500 za jednosměrnou letenku v nevhodný termín je stále pěkná cena - bohužel.. Přejezd mezi MXP a BGY vychází na 20€ a ČSA jednosměrné zase nenabízí. Tedy jedině easyjet.com smiley

0
2 reakce