Ahoj, dá se najít nějaká vhodná alternativa pro let do San Sebastian ve Španělsku? Vueling s mezipristanim lita za 5tis :/. Potřebovala bych se dostat 2.5. nebo 3.5. Jen jednosměrnnou. Zpátky pak ze Santiaga de Compostela (5.-6.6.) ale to se dá už za přijatelnější 2tis.  Děkuji. .

Praha-San Sebastian (Španělsko)

Založila ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Ahoj, dá se najít nějaká vhodná alternativa pro let do San Sebastian ve Španělsku? Vueling s mezipristanim lita za 5tis :/. Potřebovala bych se dostat 2.5. nebo 3.5. Jen jednosměrnnou. Zpátky pak ze Santiaga de Compostela (5.-6.6.) ale to se dá už za přijatelnější 2tis.  Děkuji.

0

Skus sa pozriet na Voloteu. Ja som s nimi letela do Santanderu cez Benatky za asi 10€. Lietaju aj do Bilbaa alebo Biarritz. Do Bilbaa dokonca z Viedne. Casto mavaju akcie za 1€/5€. Z Bilbaa alebo Biarritz sa do San Sebastian dostanes za par drobnych cez Blablacar. Ale ked pozeram, ze to potrebujes uz za necele dva tyzdne, tak asi moc toho nenamutis. Vieden -> Bilbao je 3.5. za 112€ s Voloteou.

0 Citovat

Dokonca z Prahy sa z Ryanairom 3.5. dostanes do Biarritz cez Brusel za cca 58€. Pozri sa na Azair a vyber si co ti vyhovuje.

0 Citovat

Spanelsko neni uplne idealni na litani mimo letiste s primym spojenim (a dostatecnou konkurenci) - vetsinou je to nejaka kombinace s Vueling / Iberia - vetsinou to zacina na 8-9k za rozumny spoj v economy.. :(

0 Citovat

Jinak dobra alternativa jak se tam dostat je letet PRG-CRL s FR, pak  vzit bus z CRL do Lille a z Lille letet s Easyjetem do Biarritz.

0 Citovat

Moc díky všem za návrhy, prokousám se tím a něco vyberu :-)

0
5 reakcí