Letel uz nekdo s nimi  ? nekde jsem narazil na zpravu, ze Ryanair dokoupil dalsich  25 %  a uz vlastni  75 %  , myslim . ze to ale podleha jeste   schvaleni Predpokladam,  ze  zatim litaji pujcenymi letadly Ryanairu  , stranky maji shodne  s Ryanairem jen  misto modre  je cervena Zaujal me tam  Kypr z Vidne za  29 euro  OW  na zacatku cervna , sice jsme uz na Kypru byli ale  cena je zajimava nejen pro samotnou cenu ale i pro dobre odletove misto  .

Laudamotion

Založil ve fóru Letecké společnosti

@rsaf   ,,,dal to nectu ,,,  co dodat  takovych skrytych chytaku  a daleko horsis najde clovek v  x zarucnich listecch  .v x smlouvach , v zakonech  a to jde o skutecne chytaky, tady jde jen o to .ze si nekdo neprecte cely odstavec k tomuto  ...

Samozrejme  da se polemizovat o tom zda to je takto fer a  zda se to neda napsat  jinak
0 Citovat

Taky nevím, co je nejasného na těch zavazadlech, je to napsáno naprosto srozumitelně a žádné skryté významy v tom nevidím... Nejasné to bylo v zimě, když s tím začínali, a interpretace se lišily (i v samotném Ryanairu), to už je ale pryč.

0 Citovat

Je dobré pravdu znát a píseň o ní zpívat, ale lepší je pravdu znát a zpívat o datlích.

0 Citovat

Tak nás při online checkin Laudamotion právě random rozsadil ala Ryan.

0 Citovat

mikir napsal(a): proc jste vsichni  tak arogantni vuci Ryanairu , nedavno Petr 76 psal ze jsou to smejdi, ted s toho citim taky jizlivost , pokud vim , tak  problemy   s premerovanim byvaji v Praze  a celkem vsichni  vime proc

Arogantní? Až budeš chtít vidět arogantního zm*da, tak si poslechni toho šaška O'Learyho. 

Šmejdi se vyznačují tím že mají např. uživatelsky nepřívětivé weby, ojebávky se směnným kurzem, atd. atp.

Přeměřování ? Problém Ryanairu a Menzies.

mikir napsal(a): mozna se na to divam s pozice zakaznika , ktery s nima ma rocne treba 50 letu , uz drive jsem si zacal automaticky kupovat sedadlo a dneska si kupujeme s zenou i priority a nic neresim

Spíš se na to díváš jako někdo, koho Ryanair dostal přesně tam kam potřeboval a ten někdo nad tím ještě jásá. 

mikir napsal(a): zavazadlovy system jsem pochopil v podstate hned


 Gratuluji, jsi úplný delfín ...  

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

 Gratuluji, jsi úplný delfín ...  


nádhera, za sto bodou
0 Citovat

Zpet k tematu.


Streda OE 210 TXL - KGS, operated by Ryanair.

Pri online checkinu jsme byli rozsazeni. 

Letadlo starsi v barvach FR, odlet i prilet se zpozdenim cca 10 minut. Jinak vse ve FR standardu, takze celkem bez problemu, non-priority rade sebrali kufry s koleckama, i kdyz na palube bylo mista dost (cca 1/3 mist volna).

0 Citovat

Takze  se rychle prizpusobuji standardu FR -)  , pokud nebudou hybat casama , tak jak u toho rozjezdu . tak to asi bude  dobre  

0 Citovat

Podle mě to je jen přebarvený Ryanair. Pravidla i zákaznickou podporu mají stejnou. Zatím posádky jiné, ale je jen otázkou času a proškolení, než posádky zcela přejdou na ryaní ne/standardy.

0 Citovat

VIE - PMI Zaciatkom juna a potom nasledne PMI - VIE nekontrolovali absolutne nic. Kebyze nesies tank aj ten ti dovolia vziat na palubu. Asi zalezi od obsluhy :)

0 Citovat

Tak ona existuje FR letadla a posadky (prodane jako LDM let) a ty jedou dle FR standardu. Pak jsou LDM letadla a posadky a tem to je u zadele (zatim). Bohuzel zatimco ty lety FR budou vice mene na cas, lety LDM maji kontinualne problemy a trpi zmenami a zrusenin.


Jen doufam, ze nam po 100% odkoupeni zustanou letenky za 5 EUR :) 

0 Citovat

To si pis ze nezustanou , jen co si Nemci a Rakusaci zvyknou s nimi litat, za 5 euro jsou letenky jen tam kde jde o novou vec, nebo mensi zajem , pripadne chteji zlikvidovat konkurenci

Obcas taky reklamni trik na mene atraktivnich  destinacich , taky zalezi na tom, jak jim letiste vyjde vstric  v poplatcich a jestli na to letiste lita taky konkurence
0 Citovat

Tak reportuji dnes zpáteční let OE 29 KGS-TXL zcela dle očekávání. Řekové srali na nějaké priority, kašlali na nějaké odebírání kufrů, prostě nás nahnali do letadla a zmizte. Let měl cca hodinu zpoždění, protože letadlo přiletělo pozdě a změškali jsme slot. Letadlo i posádka v barvách FR, let bezproblémový. Obsazenost opět asi 2/3 letadla.


Obecně musím říct, že jsem si tuhle akci velice užil, díky zpátečním letenkám za 10 EUR jsme si dali opulentní dovolenou v Řecku pod 15k za oba.

0 Citovat

včerejší VIE-PMI a dnešní PMI-VIE to samé... slovo priority sem sice zaslechl ale nezdálo se že by to někoho víc pálilo...

0 Citovat

Ahoj, prosím o informaci. Letím s LDM 3.7. na Malorku. Koukala jsem na účet, že částka za letenky je pouze zablokována a letenky, jestli tomu dobře rozumím budou až po odbavení nejdříve 2 dny před odletem. Máte stejnou zkušenost, nebo je něco špatně? Díky moc! 

0 Citovat

a kedy ste kupovali letenky?

0 Citovat

Ano, chtělo by to vědět kdy jste je kupovala.

Dejte tomu čas, mě tam občas "visí" některé zablokované platby i 4-5 dní.

0 Citovat

16.6.

0 Citovat

Letím 2. 7. na Mallorcu, kupoval jsem přímo přes stránky ryanairu. Peníze normálně z účtu strhly, check-in dostupný standartně od 30. 6. (tzn. dva dny před odletem - hrozná prasárna.. no ale co už), za 4 € i s místenkou check in dostupný již teď. 


Jestli jste nenakupovali přes to zpropadené Kiwi... 

0 Citovat

Lenka.smotkova napsal(a):

16.6.

no tak to je normalne, to vam zachvilku zauctuju

0 Citovat

ted jsem se na to taky díval, zaučtování trvá tak 4 dny.. ;-) 

0 Citovat

Ok, díky za uklidnění 😊

0 Citovat

Tak aktuální zkušenost z dnešního letu v 5:20 z Vídně na Mallorcu, na gatu kontrolovali jen boarding pass, stylem že ho přiložil ke čtečce a šlo se rovnou do letadla, žádné přeměřování zavazadel a nějaké připomínky. Letadlo tak z 95% plné, ve většině případů se mluvilo československy.

0 Citovat

A rozesazují ala Ryanair nebo ne, někdo říká, že jo, někdo, že ne....

0 Citovat

OT: Oni ty letenky na Mallorcu rozdávali zdarma, že tam snad jede úplně každý? :-) 

0