zdravím, narazil sem jednu sadu letu od qataru budapest-bankok (s prestupy v doha a ciang mai) a zpet bankok-budapest (s prestupem v doha), a ja bych rad zustal u toho prvniho letu pouze v ciang mai a na ten posledni prelet do bankoku uz nenastoupil, myslite, ze by to mohl byt potom problem pri ceste zpet z toho bankoku? samozrejme, ze kdyz si to natukam jednotlive ty lety, tak je to radove drazsi, diky za tipy .

Vynechání letu a nenastoupení na další let – problémy?

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

12 reakcí

zdravím, narazil sem jednu sadu letu od qataru budapest-bankok (s prestupy v doha a ciang mai) a zpet bankok-budapest (s prestupem v doha), a ja bych rad zustal u toho prvniho letu pouze v ciang mai a na ten posledni prelet do bankoku uz nenastoupil, myslite, ze by to mohl byt potom problem pri ceste zpet z toho bankoku? samozrejme, ze kdyz si to natukam jednotlive ty lety, tak je to radove drazsi, diky za tipy

0

Tukáš zřejmě špatně, neměl by být důvod ke zdražení. Jinak ano, problém to je, protože si kupuješ službu za určitých cenových podmínek a pokud chceš jinou, kup si ji :) Po nenastoupení na let se ti ruší všechny lety.

0 Citovat

jde o to, že tohle je bráno jako zpáteční letenka a pokud to rozdělím pouze na budapešť-chiang mai a zpět bankok-budapešť, je bráno jako už multicity let, takže je prostě dražší, je také fakt, že budapešť-chiang mai je pod qatarem a ten vnitrostání přelet už je pod jinou leteckou společností, ať ťukám jak ťukám, tak mi to vychází dráž. Jak by mě mohli postihnout v případě, že by mi prostě ten poslední let uletěl?

0 Citovat

Dají ti následující... Je to tady věčné téma, asi tak 10x do měsíce se někdo zeptá. Prostě naplňuje pravidlo no-show a letecké společnosti pak zruší všechny následující lety. Nemá smysl tu se mnou debatovat nad významem tohoto pravidla, my dva s tím nic neuděláme :)

0 Citovat

mozno za pokus to stoji, nie Dave?

0 Citovat

Ja treba zakladateli vlakna fandim a treba mu to vyjde. Drzim palce!

0 Citovat

rstranik napsal(a):

Jak by mě mohli postihnout v případě, že by mi prostě ten poslední let uletěl?


Vyzkoušej to a pak nám dej vědět...

0 Citovat

Nebuďte zlomyslný a nenavádějte ho, chudáka!


rstranik : Lety ti zrušej a nebudou se s tebou ani bavit. Viz. co psal David. Není o čem dál diskutovat.

0 Citovat

Čas od času se najde letecká společnost, u které to funguje jinak. Proto jsi možná zmatený. Ale věz, že Qatar Airways při nenastoupení některého letu, nechá propadnout všechny ostatní. Jedině to můžeš udělat při letu nazpět  a kdyby byl např. přestup v Berlíně, tak vystoupit už tam. Jen bys neměl mít kufr a nahlásit to na desku, aby tě zbytečně nesháněli.

0 Citovat

@lukas, nerobili by sme si srandu, keby ani po jasnej Dejvovej odpovedí stále OP nespekuloval :)

0 Citovat

Michal napsal(a):

a nahlásit to na desku, aby tě zbytečně nesháněli.


Na jakou desku to musí nahlásit? 

0 Citovat

Na elpíčko neboli LP a pouštět jim to dokola:-)

0 Citovat

No, kdybychom zaběhli do detailu, tak nevěřím v propojený systém QR a Bangkok Air, takže zrovna v tomhle případě je to 50:50 :D

0
12 reakcí