Ahojte, sháním letenku do Porta v termínu tam 20.7. a zpátky 20.8. Mám možnost odletět z Prahy/Brna/Ostravy/Krakowa/Varšavy. Kromě příručního zavazadla budu potřebovat i jedno na odbavení a co jsem zatím našel, tak pod cca 9 táců se nedostanu ... Máte někdo prosím výhodnější tip?  .

Porto

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahojte,
sháním letenku do Porta v termínu tam 20.7. a zpátky 20.8. Mám možnost odletět z Prahy/Brna/Ostravy/Krakowa/Varšavy. Kromě příručního zavazadla budu potřebovat i jedno na odbavení a co jsem zatím našel, tak pod cca 9 táců se nedostanu ... Máte někdo prosím výhodnější tip? smiley
Děkuju smiley

0

Ahoj,

Praha - Porto - 8.002 Kč http://bit.ly/1iLRbU5 nebo přes http://cestujlevne.com/go-lufthansa smiley
Krakov - Porto - 8.797 Kč http://bit.ly/1gR63jm

0 Citovat

Děkuji smiley

0 Citovat

Ahoj nevíte někdo o půjčovně aut v Portu? Na netu se mi nabízí pouze Goldcar, Centauro a podobné s hroznými recenzemi. Hledám nějakou cenově prijatelnou lokální půjčovnu a nedaří se mi. Děkuji

0 Citovat

V Portu jsem měl půjčený auto u RecordGo s plným pojištěním za 26€/den. Mrkni na jejich web, myslím že teď mají nějakou akci. Když se zaregistrujes dostaneš dalších 10% slevu. 

0 Citovat

Tam jsou auta drahá, taky mě to nemile překvapilo. Měli jsme od http://www.oporent.com/

0 Citovat

Vždyť v Portu jsou všechny velké i malé půjčovny. Výběr je jako všude jinde. Ono pokud nebude cestovat někam daleko tak Porto je v pohodě bez auta. My tam byli 4 dny a zvládli jsme to v rámci hromadné dopravy.

Jinak v Lisabonu jsme měli auto od Guerin, ty nechtěli žádny depozity ani kreditku Ale koukal jsem, že jsou docela drahý.

Teď před měsíce v Algarve Centauro a bez problému. Četl jsem, že s nima je problém při nějakém problémy ale my naštěstí žádný neměli.

0 Citovat

Moc děkuji všem za odpovědi, my měli v Lisabonu pujceno od Ok rent, ale dost podrazili. No asi půjdeme do Centauro. Nejraději si půjčujeme od lokálních půjčoven, ale v Portu ani v Lisabonu jsme žádnou za normální peníze nenašli.

0 Citovat

my sme par rokov dozadu brali Rent A Star. vsetko ok

0
8 reakcí