Zdravim, Plánuji týden dovolené ve Skotsku a po přeplutí vody další týden v Irsku. Rád bych vyrazil někdy kolem 25.7.13 do Edinburghu a pak z Dublinu, nebo z Belfastu zpět asi 11.8. Poradil by někdo s letenkami? Díky Martin .

Skotsko a Irsko

Založil ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Zdravim,
Plánuji týden dovolené ve Skotsku a po přeplutí vody další týden v Irsku. Rád bych vyrazil někdy kolem 25.7.13 do Edinburghu a pak z Dublinu, nebo z Belfastu zpět asi 11.8. Poradil by někdo s letenkami? Díky Martin

0

Zdravím,
záleží, s jakým zavazadlem cestuješ. Pokud se vejdeš do příručáku (cca 5-10kg a kabinové rozměry, podle společnosti), pak nejlépe asi z Prahy do Edinburghu s Jet2 nebo easyJetem za něco málo přes 2000,- ve tvých termínech a zpátky 11.8. z Dublinu s Ryanairem za 2000,-. Z Belfastu nic rozumného asi neseženeš. Píšeš "po přeplutí vody" - tam budeš mít auto, nebo jaký to má důvod? letenky Edinburgh-Dublin nebo Glasgow-Dublin seženeš za několik stovek běžně... Pokud budeš jezdit veřejnou dopravou, tak autobus Dublin-letiště-Belfast jezdí nonstop každou hodinu nebo dvě i přes noc, takže není problém se dostat.

0 Citovat

Nějaké doporučení na zapůjčení auta na jeden den v Dublinu? Děkuji

0
2 reakce