Ahoj, prosím o radu při shánění letenek pro dva (23 let oba) do Sydney (nejlépe se vyhnout Číně). Potřebujeme tam být nejpozději 14.5. a nejdřív 12.5.2014 kvůli vízům. Rádi bychom jednosměrnou, máme víza na dlouho (studium). Našel jsem za cca 17000,- a to několik možných cest. Dalo by se sehnat ještě něco lepšího? Prosím o radu a typy  .

Austrálie

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj, prosím o radu při shánění letenek pro dva (23 let oba) do Sydney (nejlépe se vyhnout Číně). Potřebujeme tam být nejpozději 14.5. a nejdřív 12.5.2014 kvůli vízům. Rádi bychom jednosměrnou, máme víza na dlouho (studium). Našel jsem za cca 17000,- a to několik možných cest. Dalo by se sehnat ještě něco lepšího? Prosím o radu a typy smiley , dík Kuba.

0

Jo a ještě jestli letenky Mládežnické nebo Dospělé? Nevím, zda-li je mládežnická myšlená jako studentská, protože statut studenta nemáme. Díky na info.

0 Citovat

Máte někdo zkušenosti s letem přes Čínu? Trošku se toho bojíme, ale nezahazujeme tu možnost. Prosím o radu, dík.

0 Citovat

Leteli jsme pres Cinu na NZ pred mesicem a nevidim v tom zadny problem.Bez problemu jsme na tranzitni vizum opustili na 15 hodin letiste a jeli se podivat do mesta.Servis na palube China Southern byl dobry.

0 Citovat

Jednosměrné letenky vyjdou obvykle dráž než zpáteční, proto bych nečekal extra ceny (vyjma občas se objevujících chybových tarifů).

Zvažoval bych, zda jít do jistoty, pohodlí a kvality a brát let Praha - Dubai - Sydney s Emirates (ideální 1 přestup, 2.5h čekání), cena na českých webech okolo 17.100,- a přes ebookers za 483 liber (což vyjde na cca 16.000 Kč) anebo pokud je pro vás prioritní cena na úkor trochy luxusu, pak Finnair z Prahy za 13.800,- pro mládež do 24 let s přestupy v Helsinkách (1.5h) a Hong Kongu (to není Čína smiley ) či Singapuru (2-3h) přes Letuska.cz

0 Citovat

Uznávám svou chybu, omlouvám se, nebylo to vhodně podáno. S Finnairem jsem neletěl a nemám možnost srovnání, ani jsem o nich nic špatného neslyšel. S Emirates zkušenost mám a snad kromě Etihadu, JAL a Hainan Airlines se kvalitě služeb nic nevyrovnalo (žádná evropská aerolinka, se kterou jsem měl osobní zkušenost). Takže jsem trochu ukvapeně a nevhodně hodil vše "do jednoho pytle".

Je pravda, že DXB je při čekání dost nepohodlné letiště, ale přestup 2,5h je ideální a čekání je minimální, takže se to tím dost eliminuje. Changi je oproti tomu samozřejmě letiště na jiné úrovni, to nepopírám.

Závěr: Pokud vám tarifní podmínky vyhovují a splňujete podmínky pro mládežníky (nevím jak přesně to Finnair má), leťte.

0 Citovat

Dobry den.

Chtela bych se zeptat, jestli nevite, jake jsou podminky kdybych chtela letet od Finnairu a koupit si mladeznickou letenku. Jsou tam nejake specialni pozadavky? Nenasla jsem to na jejich internetovych strankach.
A jestli muzu dodat k vasemu predeslemu prispevku, tak jsem letela do Sydney (pres HEL and HGKG) od Finnairu a nemela jsem zadny problem. Nevim, co ocekavate od luxusu, ale ja se citila dobre, a vse co jsem potrebovala, jsem mela.

Dekuji za odpoved.
Natalie

0 Citovat

Mládežnické letenky jsou omezené pouze věkem. Jestli máme na mysli oba stejnou problematiku.

0 Citovat

To je ono. Myslím, že je to mezi 21-25. Jen jsem se obávala, že je potřeba splnit nějaký jiný požadavek. Děkuji!

0
8 reakcí