Ahoj,právě jsem si udělal on-line check-in na let s Voloteou a zjistil jsem, že jsme rozesazeni, jeden 20C, druhý 23E. Doteď jsem myslel, vyčetl, že takto rozesazuje jen Ryanair. Máte tuto zkušenost i s Voloteou?Díky,T. .

Volotea - seating při online check-in

Založil ve fóru Letecké společnosti

11 reakcí

Ahoj,


právě jsem si udělal on-line check-in na let s Voloteou a zjistil jsem, že jsme rozesazeni, jeden 20C, druhý 23E. Doteď jsem myslel, vyčetl, že takto rozesazuje jen Ryanair. Máte tuto zkušenost i s Voloteou?


Díky,

T.

0

Volotea určitě nerozesazuje. Spíš bych to viděl už na rozebraná místa, jestli jsi dělal OLCI den předem nebo bezprostředně pár hodin před odletem. 

0 Citovat

Nene, dělám to právě přesně 4 dny před odletem (18/05 09:30 PRG - BOD) do poloprázdného letadla se spoustou volných míst vedle sebe. Nechtěně jsem to asi nějak trochu "hacknul" a nějakým proklikem mi to přidělilo jiná místa, ale opět rozesazené. A při stejném dalším prokliku opět nová místa a opět ne vedle sebe. Takže bych řekl, že začala rozesazovat i Volotea.

0 Citovat

Hm, díky za info. Pokud tak budeš mít i na zpátečním letu, dej vědět a připíšeme do průvodce :)

0 Citovat

Jasně, dám vědět za pár dní, jakmile budu mít zpřístupněn check-in i na zpáteční let. 

0 Citovat

My jsme letěli letos v březnu PRG-BOD-PRG a oba lety jsme byli rozsazeni. Oba jsme seděli do uličky asi ob 3 řady. 


V době check-in bylo hodně volných míst, takže to volotea dělá záměrně.

0 Citovat

Přidávám do fóra, včerejší let VCE-PRG s V7, já s dcerou po zaplacení letenek sice automaticky přiřazeni k sobě, ale spousta dalších skupin rozesazených po letadle. Evidentně začali random seating používat jako potenciální zdroj dalších poplatků záměrným rozhazováním.

0 Citovat

Jasný, takže se jen potvrdila má domněnka.. No, nakonec se mi podařilo dosáhnout 2B + 2F, takže to tak zlý není :) 

0 Citovat

Já to beru jako pozitivum mám klid od manželky :) a něco si přečtu

0 Citovat

:))) presne, niekedy to najma pri spiatocnej ceste je skor vitana zmena :D

0 Citovat

Tak jen doplňuju a potvrzuju, že i na zpáteční let random přiřazení sedadel a rozesazení o několik řad. Letadlo systém seatuje odzadu dopředu a vynechává při tom exitová sedadla a první řady jsou přiřazeny až pro ty poslední, takže asi je lepší počkat na online check-in spíš na poslední chvíli a pak je větší pravděpodonost, že pár bude sedět nějak pospolu a ještě vepředu.

0 Citovat

Já letěla v 03/2018 PRG - MRS a zpět a také jsme seděli každý jinde.

0
11 reakcí