Ahoj, bohužel se mi podařilo prošvihnout časový limit pro online check in u Vueling na trase Praha- Barcelona. Víte někdo, kolik budu platit za check in na letišti? Na webu jsem to nenašla. Díky moc za pomoc! .

Vueling odbavení

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Vueling za odbavení na přepážce nevybírá poplatek - zatím smiley

0 Citovat

preco je niekedy dobry aj "povinny" online checkin -
pred pol rokom som kupil kamosovi letenky VIE-CDG-VIE, pise mi prave z letiska ze ci zmenili odlet. Namiesto originalnych 12:30 to leti uz 11:35, ziadny mail o zmene nikdy ani mne ani jemu neprisiel (info o meskani VIE-CDG prislo) a kedze nerobil online checkin (naco ked netreba smiley), tak mal velke stastie, ze si dal velku rezervu na CDG.

0 Citovat

Dobrý den,

před pár dny jsem koupila letenky u Vuelingu. Přišel mi email s booking kódem. V tom emailu stálo, že by měl přijít další s letenkami. Což se nestalo. Když použiji kód, normálně funguje, dostanu se na možnost vybrat sedadla (vím, vybírají se až 7 dní před odletem) to mě ale netrápí. Jak je to s letenkami? Dostanu je až si vyberu místa? Myslím tedy v podobě k tisku. Anebo stačí tento kód pak i na letišti v Praze? Nechci to řešit pár dní před odletem a rozhodně ne, ten den na letišti.
Předem děkuji za odpověď.

fox

0 Citovat

Staci jen prukaz v pripade vuelingu

0 Citovat

takže opravdu nemusím nic řešit? Vyberu sedadla a pak pouze přijedu na letiště s občankou?

0 Citovat

Ano.
Neni taky nutne vyber sedadel, vzdycky na chceck-ine dostupnost sedadel je velmi dobra, a neni to problematicky dat vam sedadlo ktere pre sebe prajite.

0 Citovat

tak jo moc děkuji. S touto společností letím poprvé tak mě celkem zarazilo, že přišel jen ten kód a ne celé letenky.

0 Citovat

Ahoj, mám dotaz na odbavené zavazadlo a zkušenost s Vuelingem.

Vueling má pěkné ceny na trasu Praha - Gran Canaria s přestupem v Barceloně. Pokud si to koupím tuhle relaci najednou, bere to tedy Vueling jako klasický přestup se vším všudy? Jakože kdyby bylo zpoždění, o odbavené zavazadlo se nemusím starat,... Nebo jsou to jen 2 letenky Praha - Barcelona a Barcelona - Gran Canaria?

Díky za info.

Mějte se fajn.

0 Citovat

Vueling je v tomto ohledu normalni aerolinka a funguje “civilizovane”.

Je to jedna letenka. O kufry se starat nemusite atd 

 

 

0