Zdravím sem student a samozřejmě potřebuji ušetřit každou kačku. 16.9. ráno přilétám z NY do Londýna na Heathrow a chtěl bych se prosím zeptat, jestli je levnější koupit už teď letenku např. ze Stanstedu za 1000-1500 s tím, že další tisíc utratím za dopravu mezi letišti, nebo jestli se objevují nějaké akce během letních prázdnin přímo z Heathrow do Prahy (jelikož se nyní letenky přímo z Heatrow pohybují kolem 3 tisíc) a je tedy lepší si počkat. .

Londýn - Praha (září)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Zdravím sem student a samozřejmě potřebuji ušetřit každou kačku. 16.9. ráno přilétám z NY do Londýna na Heathrow a chtěl bych se prosím zeptat, jestli je levnější koupit už teď letenku např. ze Stanstedu za 1000-1500 s tím, že další tisíc utratím za dopravu mezi letišti, nebo jestli se objevují nějaké akce během letních prázdnin přímo z Heathrow do Prahy (jelikož se nyní letenky přímo z Heatrow pohybují kolem 3 tisíc) a je tedy lepší si počkat.

0

Já bych asi spíše kvůli úspoře volil klidně wizzair a Luton. Na Heatrow si koupíš Oyester Card,cesta tě do centra vyjde na 2-3 libry a z centra na Luton seženeš nápoj za 2Libry na Easybus.co.uk (musí se koupit hned jak dají nabídku na září). Letenku budeš mít také do 1000 (ne-li levnější) a cesta za 150korun na naše.

0 Citovat

Měl jsem zapnutý wizz discount. Pak byla letenka do Prahy za 30liber, Brna 20 liber. Ryanair má v tom termínu za 30 liber.. Ano, všechno bez zavazadla :/. Nicméně do té doby budou ještě určitě akce na Londýn. Je to tu každou chvíli. V aplikacích na androidu nebo IOS zapnout upozornění i u aplikací Wizz a Ryan a něco se objeví.

0 Citovat

Souhlasim s Liborem.
Pokud koupite levnou letenku s wizzairem, nebo ryanairem (idealne pod 1000 korun), tak uz se to vyplati i s tim priplatkem za zavazadlo. Tady bych podle moznost volil wizz, kde je tusim povolena vaha odbaveneho zavazadla az 32 kg (ryanair ma 15 a 20kg). S priplatkem za zavazadlo a dopravou se mozna dostanete na ca 2000. BA se mozna da sehnat od 2800 a vice, takze realne se na tom usporit urcite da. Pak uz je na vas, co vyberete. Navic je tu moznost cenu letenek s wizzem, nebo ryanairem jeste stlacit pri nakupu pres edreams, kde je dalsi sleva s kartou american express (kdo nema, muze napsat a rad pomuzu s koupi).

Dalsi levnejsi varianta je uz jen autobus, kde se nejlevnejsi cena pohybuje na 1000 korunach za listek a tusim 18 hodin v autobuse

0 Citovat

Hlídat ceny se vyplatí cca 2 měsíce před odleteme. Teď je brzy.

0
4 reakce