Zdravím, sháním letenku pro dva z Evropy(s preferencí co nejblíže Prahy - případně aspoň levným spojem ala polskibus) do New Yorku na datumy(předpokládaná doba pobytu 2,5měsíce): Odlet: 1-18. července Přílet: 15-30. září Zatím nejlevnější kombinace vyšla buď z Katovic(15+ tisíc), Varšavy(13500 + bus) nebo velmi dobře návazné (= v podstatě normální spoj) spojení z Lucemburska(11 tisíc + bus do Phy). Zakládám další topic z několika důvodů: mám vcelku otevřené časové období odletu i příletu + jsem otevřený odletům z velké části EU, ale samozřejmě vítězí cena(dohromady, ne jen letenky) Děkuji všem. S pozdravem Dan .

EU - New York - EU // 1.-15. 7. > 15-30.9.

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Zdravím,
sháním letenku pro dva z Evropy(s preferencí co nejblíže Prahy - případně aspoň levným spojem ala polskibus) do New Yorku na datumy(předpokládaná doba pobytu 2,5měsíce):

Odlet:

1-18. července

Přílet:

15-30. září

Zatím nejlevnější kombinace vyšla buď z Katovic(15+ tisíc), Varšavy(13500 + bus) nebo velmi dobře návazné (= v podstatě normální spoj) spojení z Lucemburska(11 tisíc + bus do Phy).

Zakládám další topic z několika důvodů:
mám vcelku otevřené časové období odletu i příletu + jsem otevřený odletům z velké části EU, ale samozřejmě vítězí cena(dohromady, ne jen letenky)


Děkuji všem.
S pozdravem
Dan

0

A co překlenout odlet ještě do června?

0 Citovat

Ahoj, mohla bych poprosit o odkaz na tu Varšavu z předchozího komentáře.Jinak hledám letenku do USA (New York nebo Boston) a zpět v termínu kolem 30.7 (odlet) - 15.9. (přílet)-samozřejmě co nejlevněji to půjde. Děkuji Katka

0 Citovat

Dave:

A jaké jsou možnosti?
Teoreticky by to bylo možné překlenout max na dny od 27. 6., ale není to ideální, opravdu spíše ten červenec, čím blíže půlce července, tím lépe. - poměr cena/ konec července smiley)

kathew:

Podívej se tady na http://cestujlevne.gol.idc.cz/index.php nebo skyscanner- mění se to každý den a tím pádem musíš hledat sama, ta nabídka, o které jsem mluvil už není, sám jsem ji nekoupil v naději na lepší nabídku(přecejen do varšavy se člověk dostane levně s tim polskibusem, ale trvá to 12 hodin)

0
3 reakce