Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o tip na nejlevnější možné letenky nejlépe z Prahy do Chicaga. Nebyl by problém i s jinou odletovou destinací, pokud by byl rozdíl ceny znatelný i přičtení nákladů například na autobusovou dopravu. Odlet: cca 13. června, návrat: cca 1. října. Poletí dvě osoby + potřebujeme každý odbavené zavazadlo. Také nejlépe pokud bude letecká společnost nabízet možnost přebookování letenky (není nutné). Nejlevnější možnost jsem našel u letecké společnosti LOT za 17 472 Kč pro jednu osobu. Moc děkuji za Vaši pomoc. .

Nejlevnější letenka do Chicaga

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o tip na nejlevnější možné letenky nejlépe z Prahy do Chicaga. Nebyl by problém i s jinou odletovou destinací, pokud by byl rozdíl ceny znatelný i přičtení nákladů například na autobusovou dopravu. Odlet: cca 13. června, návrat: cca 1. října. Poletí dvě osoby + potřebujeme každý odbavené zavazadlo. Také nejlépe pokud bude letecká společnost nabízet možnost přebookování letenky (není nutné).
Nejlevnější možnost jsem našel u letecké společnosti LOT za 17 472 Kč pro jednu osobu.
Moc děkuji za Vaši pomoc.

0

Ahoj , zkus se podívat na stránky Student agency a zadat místo odletu Varšava . Dívala jsem se a +- 3 dny od tvého datumu odletu letenky s KLM vycházejí kolem 12 500 kč.

0 Citovat

Ahoj, děkuji. Také jsem to už našel, ale nevím jestli je dobrý nápad si dát 11 hodin autobusem do Varšavy a potom 18 hodinový let. To už je trochu moc bych řekl. Doufám, že se najde něco rozumnějšího. Zítra chci letenku nejpozději kupovat.

0 Citovat

Pokud ti nevadí přestávka v Helsinkách, tak:

Krakov - Chicago za 12.659 Kč http://bit.ly/1nkFtUf

Normální přestupy jsou pak od 14,5tis. výš.

0
3 reakce