Ahoj, chtěl bych na půl roku studovat do kansasu a shaním letenku. Zkoušel jsem už projít různé servy a kombinovat letiště, ale vždy jsem se dostal lehce pod 30 000. Počítal jsem tak s 20 000. Myslíte, že by to šlo stalčit k těm 20 000. jsem limitovanej trochu datem. Na univerzitě musím být nejpozději do 15.8 a konec semestru končí 19.12. jinak je mi celkem jedno jak dlouho nebo s kym poletím. Děkuji za jakoukoli radu Boušis .

Hledám letenku do Kansas city

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj,
chtěl bych na půl roku studovat do kansasu a shaním letenku. Zkoušel jsem už projít různé servy a kombinovat letiště, ale vždy jsem se dostal lehce pod 30 000. Počítal jsem tak s 20 000. Myslíte, že by to šlo stalčit k těm 20 000.
jsem limitovanej trochu datem. Na univerzitě musím být nejpozději do 15.8 a konec semestru končí 19.12. jinak je mi celkem jedno jak dlouho nebo s kym poletím.
Děkuji za jakoukoli radu

Boušis

0

predpokladam ze cena je tak vysoka kvoli 19.12, co je patek, 5 dni pre Vanocema. Takze s tym asi nepujde podle mne nic moc delat (ale nevim, nejsem az takovy odbornik)

0 Citovat

no tak s tim odletem by se dalo asi hýbat. Ja bych teoreticky mohl odletět až po vánocích. Kdyby byla nějaká přiznivá cena. Ale nemyslim si, že ta cena je kvůli Vánocům.
Každopadáně dík za reakci;-)

0 Citovat

Cena je vysoka kvuli odletu uprostred leta, navratu o Vanocich a pobytu delsim nez 30 resp. 90 dni, coz je obvykla tarifni restrikce nejlevnejsich letenek.
Jinak "Vanocemi" aerolinky rozumi obdobi obvykle mezi cca. 18.12. a 6.1. V tu dobu jsou letenky zpravidla vemi drahe a veskere akcni tarify se vetsinou na toto obdobi nevztahuji.

0
3 reakce