Zdravím, plánuji na přelomu října a listopadu 2018 měsíční výlet do Sydney. Pomohl by mi prosím někdo s nalezením levných letenek? Je mi jedno odkud to poletí, preferuji sice letiště Vídeň, Brno, Bratislava, Praha, ale pokud by se našlo něco i dál s dobrým spojením na letiště, vůbec bych se tomu nebránil. Předem moc děkuji. Vítek .

Prosím o pomoc ...Levné letenky do Austrálie

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

14 reakcí

Zdravím, plánuji na přelomu října a listopadu 2018 měsíční výlet do Sydney. Pomohl by mi prosím někdo s nalezením levných letenek? Je mi jedno odkud to poletí, preferuji sice letiště Vídeň, Brno, Bratislava, Praha, ale pokud by se našlo něco i dál s dobrým spojením na letiště, vůbec bych se tomu nebránil. Předem moc děkuji. Vítek

0

Podívej se na Google Flights, jednoduše si navol odlet jak potřebuješ a v kalendáři uvidíš data s nejnižšími cenami. Pokud nemáš problém s cestou z Berlína, Scoot tě do Sydney například v termínu 28. 10. – 26. 11. dopraví za něco málo přes 14 tisíc.

0 Citovat

Díky za rychlou odpověď a nějaká rada jak se dobře dostanu z jižní Moravy do Berlina?


0 Citovat

vlakom, alebo busom cez Prahu

0 Citovat

co třeba idos?

0 Citovat

norbic napsal(a):

co třeba idos?

Ja mám Windows 10 :))

0 Citovat

Scoot mě tam dopraví za 14 ale bez odbaveneho zavazadla. Ať hledám jak hledám, z žádného letiště se s odbaveným zavazadlem pod 20K nedostanu... :-(

0 Citovat

Tak si ho přikup u Scoota, nebo leť jen s příručním a věci si kup na místě - to možná vyjde nejlevněji.

0 Citovat

A pokud bych chtěl na přestupu zůstat pár dní, není s tím problém? 

0 Citovat

A pokud bych chtěl na přestupu zůstat pár dní, není s tím problém? 

0 Citovat

Já osobně létám vždy pouze s příručním zavazadlem a nemám s tím problém. Zpravidla proberu šatník a použité věci po cestě vyhazuji. Pokud si něco na místě koupím, mám tak na to místo. Jediná výjimka jsou zpáteční lety z USA, kde naopak zavazadlo vždy požaduji a výlety využívám i k nákupu nové sezonní kolekce. 

0 Citovat

Kdybych letěl sám, asi by to pro mě také nebyl problém, ale jelikož letíme s přítelkyní, nedokážu si představit jí něco takového navrhnout... Už tak budu mít problém ji přesvědčit, že jedno odbavené zavazdalo musí stačit a že celou skříň nám do letadla neveznou :-)

0 Citovat

Tady žádný problém se zavazadly není - stačí si je zaplatit a myslím, že Scoot počet odbavených zavazadel na osobu omezuje jen nosností stroje. 

0 Citovat

Vít napsal(a):

Kdybych letěl sám, asi by to pro mě také nebyl problém, ale jelikož letíme s přítelkyní, nedokážu si představit jí něco takového navrhnout... 


tak si dobre rozmysli tu pritelkyni :D moju som vycvicil na prirucnu a uz je pani manzelka :D

0 Citovat

Tak tak Tonic, moje taky první dovču tahala kufr jak cyp. Dneska trip po evropě na 8 dní s 20l batůžkem :) 

No v srpnu z ní udělám taky manželku ( snad :) )

0
14 reakcí