Zdravím, hledáme zpáteční letenku pro 2 dospělé osoby v termínu 20-29.7.2018 do Orlanda. Již jsme v USA byli 2x na vlastní pěst a konkrétně do Orlanda vlastně taky poletíme podruhé. Dříve jsme létali s přestupem v Německu z Vídně, ale nebráníme se jakémukoliv městu v okolí (jsme ze Severní Moravy, nejblíže Ostrava) pro odlet jako Praha, Bratislava, Krakow, apod.). Díval jsem se na tenhle článek https://honzovyletenky.cz/florid...o-orlando/ a dá se tam dostat relativně pod tu šílenou 17-20 tis./osoba cenu. Závisí to ale na termínech (Praha->Brusel->Miami) a Ryanair určitě bude něco vyžadovat za zavazadlo. Pak přesun zapůjčeným autem z Miami do Orlanda (jen cca 3,5 hod.) tak, aby se to ve výsledku vyplatilo. Prioritu klademe na zábavní parky (Universal Studios) a prokládat to ježděním autem. Jak by jste tohle řešili? Termín je pro nás bohužel svazující, protože jindy nemáme hlídání pro dítě. Předem díky za tipy. .

Orlando (nebo Miami) 7/2018

Založil ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Zdravím,

hledáme zpáteční letenku pro 2 dospělé osoby v termínu 20-29.7.2018 do Orlanda.

Již jsme v USA byli 2x na vlastní pěst a konkrétně do Orlanda vlastně taky poletíme podruhé. Dříve jsme létali s přestupem v Německu z Vídně, ale nebráníme se jakémukoliv městu v okolí (jsme ze Severní Moravy, nejblíže Ostrava) pro odlet jako Praha, Bratislava, Krakow, apod.).

Díval jsem se na tenhle článek https://honzovyletenky.cz/florid...o-orlando/ a dá se tam dostat relativně pod tu šílenou 17-20 tis./osoba cenu. Závisí to ale na termínech (Praha->Brusel->Miami) a Ryanair určitě bude něco vyžadovat za zavazadlo. Pak přesun zapůjčeným autem z Miami do Orlanda (jen cca 3,5 hod.) tak, aby se to ve výsledku vyplatilo.

Prioritu klademe na zábavní parky (Universal Studios) a prokládat to ježděním autem.

Jak by jste tohle řešili? Termín je pro nás bohužel svazující, protože jindy nemáme hlídání pro dítě.

Předem díky za tipy.

0

Když chceš o prázdninách tak si musíš připlatit, jinak se dá sehnat velmi levně.

Akce jsou prakticky pořád, aktuálně z Frankfurtu kolem 7 tis.

http://zaletsi.cz/new-york-a-dal...d-6-762-kc

0 Citovat

Díky za odpověď. To datum je jak jsem psal skutečně nezměnitelné. Kdyby to šlo, tak samozřejmě vybíráme i se zohledněním tohoto faktoru.


Dívám se, že na daném odkaze jsou do Miami lepší ceny, ale již za naprosto šílené lety napříč 2-3 dny.

0 Citovat

Když letenku sháníte jen 3 týdny před odletem na termín uprostřed nejvyšší sezóny, pak je poněkud pošetilé odkazovat na akci na termíny a ceny v lednu. 

0 Citovat

Je mi líto, ale sám jsem kupoval za 23k v srpnu, takže to půjde přes 15k, jen odhad.. :-) Třeba s Norwegian.. U mě zvítězila lenost, pohodlnost a SkyTeam status.. :-)

0 Citovat

Šmejdi jako opodo mají na vámi požadované datum PRG-JFK za 509 EUR s SQ.:

https://flug.idealo.de/flugroute...nyId=Ou3no

Lety na/z FL zkuste nakombinovat... vycházejí obvykle na $100 jedna cesta

0
5 reakcí