Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jeslti někdo nemá zkušenosti ohledně vývoje cen letenek u SunExpress.Věc se má tak, že za týden letíme na dva měsíce do asie, končíme v Thajsku a ještě nám chybí zpáteční letenka (nejspíš Bangkok - Mnichov) a nejsme si moc jistí, jestli se je vyplatí shánět už teď.Letět zpět chceme koncem srpna (cca někdy mezi 19.-27.8.), a říkali jsme si, že je možné že letenky ještě půjdou dolů, protože dřívější jsou tam za fajnových 5000-7000, zatímco v době, co chceme tak tam byly za 8000 a víc. Tak jsme počkali týden a mezitím ty ceny šly ještě výš, tak jsem se chtěl zeptat, jaký je váš názor, jestli čekat, nebo koupit.Jasně, je to gamble, o náhodě a není na to jednoznačná odpověď, ale zkušenosti ostatních by pomohly se přiblížit optimálnímu řešení.Díky moc! :) .

Thajsko - Srpen 2018

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jeslti někdo nemá zkušenosti ohledně vývoje cen letenek u SunExpress.


Věc se má tak, že za týden letíme na dva měsíce do asie, končíme v Thajsku a ještě nám chybí zpáteční letenka (nejspíš Bangkok - Mnichov) a nejsme si moc jistí, jestli se je vyplatí shánět už teď.


Letět zpět chceme koncem srpna (cca někdy mezi 19.-27.8.), a říkali jsme si, že je možné že letenky ještě půjdou dolů, protože dřívější jsou tam za fajnových 5000-7000, zatímco v době, co chceme tak tam byly za 8000 a víc. Tak jsme počkali týden a mezitím ty ceny šly ještě výš, tak jsem se chtěl zeptat, jaký je váš názor, jestli čekat, nebo koupit.


Jasně, je to gamble, o náhodě a není na to jednoznačná odpověď, ale zkušenosti ostatních by pomohly se přiblížit optimálnímu řešení.


Díky moc! :)
0

Nemyslíš náhodou Eurowings? Tam letenka za 5 dní stojí len 5000 takže teoreticky by to mohlo ísť ešte dole aj na tvoj dátum.

0 Citovat

Jo, promiň, mám na mysli eurowings. Právě čím dál tím přestávám věřit tomu, že ta cena půjde níž :( 

0
2 reakce