Zdravím,rád bych s kamarádem vyrazil na Filipíny někdy od 5.-15. srpna .. kamarád by rád letenku zpáteční (po 14-18 dnech), nicméně za sebe přemýšlím, že bych pokračoval dál do Indonésie.  Jednosměrné letenky nacházím ve stejné cenové kategorii jako letenky zpáteční. Což je bez nějaké akce docela nemilé.  Dočetl jsem se tu, že mohu odcestovat do jiného asijského města za nějakou přijatelnou cenu a odtud pak na ty Filipíny? .. Jak byste to řešili vy? Víte o nějakých dobrých letenkách?     Děkuji mnohokrát!  .

Letenka na Filipíny

Založil ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Zdravím,



rád bych s kamarádem vyrazil na Filipíny někdy od 5.-15. srpna .. kamarád by rád letenku zpáteční (po 14-18 dnech), nicméně za sebe přemýšlím, že bych pokračoval dál do Indonésie.  Jednosměrné letenky nacházím ve stejné cenové kategorii jako letenky zpáteční. Což je bez nějaké akce docela nemilé.  Dočetl jsem se tu, že mohu odcestovat do jiného asijského města za nějakou přijatelnou cenu a odtud pak na ty Filipíny? .. Jak byste to řešili vy? Víte o nějakých dobrých letenkách?     Děkuji mnohokrát! 

0

Ja jsem letel z Indonesie na Filipiny pres Malajsii s AirAsia. S nizkonakladovkami stoji 1-smerna letenka polovinu oproti zpatecni.

0 Citovat

Pokud začnete shánět letenky uprostřed léta, čtyři týdny před odletem, tak je velmi málo pravděpodobné že narazíte na dobrou cenu. 

Jak bych to řešil? Snažil se najít nějaký rozumný kompromis cena/útrapy na cestě, což má každý nastaveno jinak, proto je dost obtížné radit. 

0 Citovat

což je mi jasné, že to nebude žádná sláva s těma cenama. Ale proto jsem přišel sem, za experty :D

0 Citovat

Záleží kam chceš dál letět.

Jednosměrné letenky do Asie se moc nevyplatí, lepší je koupit open–jaw a vracet se z jiného místa, nebo prostě tu zpáteční a pak se dopravit zpět do místa příletu.

Problém bude s tím srpnem, tady už nic nevymyslíš. Navíc tedy, v srpnu na Filipínách jen prší :)

0 Citovat

Zkus Scoot do Singapuru a dal Air Asia....

0
5 reakcí