Zdravím. Na začátku listopadu bych se se svou drahou polovičkou rád vydal na eurovíkend Pisa a Florencie. Hledal jsem letenky a levněji vyjdou na letiště Amerigo Vespucci ve Florencii. Lufthansa pro 2 osoby zpáteční za 8k. Letiště je prý děsné, což by snad nevadilo, nechceme se tam zdržovat.Transfer na 1 den do Pisy by z Florencie měl být v pohodě. Ale jde mi hlavně o letenku. Co byste doporučili? Bydlet chceme spíše v té Florencii, kde je toho více k vidění.Díky předem za tipy! .

Toskánsko: Pisa, Florencie

Založil ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Zdravím. Na začátku listopadu bych se se svou drahou polovičkou rád vydal na eurovíkend Pisa a Florencie. Hledal jsem letenky a levněji vyjdou na letiště Amerigo Vespucci ve Florencii. Lufthansa pro 2 osoby zpáteční za 8k. Letiště je prý děsné, což by snad nevadilo, nechceme se tam zdržovat.

Transfer na 1 den do Pisy by z Florencie měl být v pohodě. Ale jde mi hlavně o letenku. Co byste doporučili? Bydlet chceme spíše v té Florencii, kde je toho více k vidění.

Díky předem za tipy!

0

Praha - Pisa leta Ryanair, v listopadu za oba do 4 tisic.

0 Citovat

Bez na www.azair.cz a nakombinuj si vstupy sam. Tady nikdo nevi kde bydlis, jake mas preference, jestli jsi ochoten za usetrene 2k jet vlakem 35 mins jednim smerem z jineho mesta (Pisa, Bologna ...). http://azair.me/!3DAW

0 Citovat

mrkni i na bolognu.. vlakem si do hodky ve florencii.. a když koupíš jízdenky na trenitalia trochu dopředu tak tě bude stát jeden směr cca 10 euro..  nebo leť do Pisy (na tu ti stačí klidně půl den), pak se vlakem nebo busem přesuň do Florencie a odlet si pak dej z Bologne (na prohlídku taky stačí půl den)...

0 Citovat

jo a na ubytování ve Florencii si zkus hlídat HRS.DE - je to takový německý booking a Florencie tam občas bývá v 50% slevě..musíš najet na Deals.. každý den tam vyskočí cca 4 hotely v Evropě..

0 Citovat

Ahoj, právě jsme v Pise po tripu z Benatek, Boloňa a Florencie, byli jsme i v Livornu, ale ztrata času. Letenky Ryan z Berlína za 1800 pro oba (tam Ben. zpět z Pisy), a to jsem už byl pohodlný a koupil je naráz, jinak bych něco ušetřil. Boloňa pul den v poho, Florencie 1-2-3 dle muzeí atd... nam stačil den s večerem...Pisa půl den na památky. Z Benátek až do Florencie jsme jeli Flixbusem za 550 4 jizdenky pro 2 s 30% slevou (dik kobracek). Z Florencie do Pisy vlak za 17,2€ pro 2. Proto bych zvážil návrat z Pisy. 

0 Citovat

Všem moc díky za tipy. Dal jsem na některé z nich a nakonec poletíme do Bologni, tam budeme celé odpoledne a přejedeme vlakem do Florencie, kde strávíme celý další den. Brzy ráno 3. dne vyrazíme do Pisy a odpoledne nám to z Pisy letí domů.

0
6 reakcí