Mám dotaz, je běžné, že UIA nefunguje online check-in? Po zadání booking reference a příjmení dostanu, kromě otázky, jestli mám svolení od všech pasažérů blabla atd., už jen hlášku "Sorry, we are unable to retrieve your booking. Please recheck your information and try again."A pro zasmání přidávám screenshot s akčními cenami. :) .

UIA

Založil ve fóru Letecké společnosti

tonic napsal(a):

Cez víkend som tam bol po tretí krát a stále bieda :D

Komu není rady, tomu není pomoci... :-)

0 Citovat

Libor_S napsal(a):

V bývalém SSSR jsem byl dříve několikrát a myslím, že socialismu a z něj plynoucího konzumu je víc v Evropě. Rozšířenost korupce a rozkrádání státu do kapes oligarchů ale opravdu účinně bojuje se zbytečným konzumem obyčejných lidí. Rusové taky uvědoměle bojují proti přemnožení lidstva svou oblibou v alkoholu: https://www.lidovky.cz/nazory/st...nazory_ELE


Orientuj se na výsledek - lidí je prostě moc a tam to redukují přirozenou formou a je to ta těžší cesta. Pro západní ekonomy je mnohem jednodušší podporovat vysokou porodnost a s ní spojenou spotřebu a ještě to vydávat za úspěch a rostoucí životní úroveň. Ale je roztáčí to spirálu...

0 Citovat

J0x napsal(a):

BTW připadlo ještě někomu dalšímu při čtení novinky na jejich webu ohledně optimalizace, že vydírají ukrajinskou vládu kvůli uzavřenému ruskému vzdušnému prostoru?

Ukrajinský tisk v posledních týdnech spekuluje buď o brzkém bankrotu UIA nebo nějaké skryté dotaci kvůli lince mezi Ihorem Kolomojskym, který UIA spoluvlastní, a prezidentem. K tomu jako UIA funguje a jaké mají výhody třeba na Borispolu doporučuj čtení zde: http://euromaidanpress.com/2019/...ter-skyup/


0 Citovat

Josephus Flavius: Židovská válka...

0 Citovat

Ať se jdou bodnout. Koho zajíma UIA? Když zkrachují tak ty linky jejich bude provozovat někdo jiný. Tohle sanování je cesta do pekel. To stejné Alitalia...

0 Citovat

Tak jestli skončí UAI, tak SkyUp dostane prakticky zadarmo otevřené dveře do Prahy na lince KBP-PRG. A v Pardubicích bude zase nářku. 

0 Citovat

No tak vždy je může někdo převzít/koupit. A Pardubice si za to mohou sami. Kdyby se přejmenovaly na Praha východ - Pardubice a přímo na webu šla koupit jízdenka do Prahy a z Prahy na letiště, tak jsou také v jiné situaci. Pardubice jako takové nikoho nezajímají ani v ČR, natož ve světě.

0 Citovat

Doufám, že to s tím krachem nebude tak horké, slíbili mi refund do 1-10 pracovních dní. 😁 A stihnout z nich vymámit kompenzaci, na jejíž vyřízení mají ještě měsíc, bych taky chtěl...

0 Citovat

Ta kompenzace mě také zajímá (zpoždění 3,5 hod na vnitrostátní lince a svádí to na počasí). Kdyby to bylo EU, tak si s tím poradím, ale ta Ukrajina...kam se obrátit?

0 Citovat

Zatím jsem to neřešil, ale namátkově jsem teď vygooglil Euroflyrefund, Flyhelp Ukraine a Airhelp. :) V Boryspilu na terminálu D jsou nějaké reklamy na sloupech. 

0 Citovat

ajajaj, UIA rusi od polovice januara  Varsavu a Krakow a od letnej sezony 2020 Bangkok.

https://www.flyuia.com/cz/en/new...ht-program

0 Citovat

tonic napsal(a):

ajajaj, UIA rusi od polovice januara  Varsavu a Krakow a od letnej sezony 2020 Bangkok.

https://www.flyuia.com/cz/en/new...ht-program

Ááá, tak teď mi dává smysl, proč mi nechtěli přehodit lety do Krakova - věděli, že se budou rušit (když jsem to sledoval, už pomalu některé rušit začali), ale nechtěli to říct. 

0 Citovat

Tak bakrot prý není možnost - https://www.ukrinform.ua/rubric-...-movi.html

Ale dluží zhruba miliardu UAH a splácí jen tak tak a ukrajinské řízení letového provozu se moc netváří na požadavky na slevy v poplatcích či kompenzace. Asi to bude ještě zajímavé.

0 Citovat

Jde u této aerolinky koupit letenka pro 2 osoby, přičemž každá má jiný tarif? Letíme 2, ale máme jen 1 kufr, proto jeden má nejnižší tarif, ten druhý střední. Mně se to v jednom zátahu nepovedlo, tak jsem nejprve koupil jednu, pak druhou a díky tomu nesedíme spolu.

Už mi to může být fuk, jen by mě to zajímalo :)

0