Ahoj, mohla bych poprosit o radu? Chystáme se do Izraele - Praha-Ejlat, TelAviv-Praha. Cesta nekdy mezi prosincem a unorem - podle letenek. Mohla bych poprosit o pomoc s vyhledanim nejlepšího terminu s nejlepší cenou? moc dekuju. L. .

Izrael - nejvhodnejsi termin, nejlevnejsi letenka

Založila ve fóru Hledám letenku

12 reakcí

Ahoj, mohla bych poprosit o radu? Chystáme se do Izraele - Praha-Ejlat, TelAviv-Praha. Cesta nekdy mezi prosincem a unorem - podle letenek. Mohla bych poprosit o pomoc s vyhledanim nejlepšího terminu s nejlepší cenou? moc dekuju. L.

0

a co znamena najlepsi termin

0 Citovat

mame rozpeti prosinec az unor. Zvazuju, kdy je nejlepe z těchto mesicu letet. Koukala jsem, ale letenky mi stále vychazi na cca 10.000/os. Coz jsem kdysi videla urcite za levneji. Minimalne do Ejlatu se da najit levna letenka cca do 1.000..

0 Citovat

no tak http://www.ryanair.com a klikajte si datumy, daju sa najst pod 2000 otocka

https://www.ryanair.com/ie/en/bo...28/1/0/0/0

z Telavivu do Prahy nic nizkonakladove nelieta, jedine Smart Wings, ale to cenovo levne nebudue
0 Citovat

Jak píše Tonic... v prosinci a lednu do 2000, v únoru zatím dražší, ale půjde to dolů. Tedy do Eilatu a z Eilatu. Trváte na odletu zpět z Tel Avivu? A jinak kdybyste přistoupili na odlety z Krakova či Budapešti, šlo by to ještě niž.

0 Citovat

 riesit Budapest/Krakow.. to by som uz sa radsej vratil na odlet do Eilatu :)

0 Citovat

tonic napsal(a):

 riesit Budapest/Krakow.. to by som uz sa radsej vratil na odlet do Eilatu :)

Tak to každopádně. I z Blavy se dá vlastně letět, na tu jsem zapomněl... :-)

0 Citovat

Urco upřednostňujeme odlet i prilet Praha. Odlet z TelAviv jsme planovali kvůli uspore casu. Ale zkusim mrknout a proklikat - mozna bude jednodussi se zas vrátit zpet do Ejlatu a odletet z tama :) Diky za tipy na prosinec a leden. Vy jste tam nahodou někdo nebyl? :)

0 Citovat

Byl jsem tam vloni o vánocích a letos letíme znovu... :-) Ale naším cílem byl Egypt.

0 Citovat

podívej se na následující nabídku a rychle se rozhodni. Eilat je dobrá volba, byli jsme v březnu + Jordánsko:

https://www.ryanair.com/cz/cs/na...nodl_nodlp

0 Citovat

Lucy napsal(a):

mozna bude jednodussi se zas vrátit zpet do Ejlatu a odletet z tama :) Diky za tipy na prosinec a leden.


Nebude. Nevím, jak se vám podařilo najít zpáteční letenky za 10,000, ale já vidím jednosměrnou letenku PRG-VDA (Eilat) s Ryanairem za 1100 Kč a pak zpátky  opět jednosměrná  TLV-PRG s Aegean (rozumný přestup v Aténách) nebo přímý let s El Al kolem €90. Příklad: 3.12. tam a 13.12. zpět 

0 Citovat

My jsme byli v Eilatu a následně v Jordánsku v půlce března a teploty kolem 28 - 30 °C.  Já bych volila kvůli počasí z daného rozpětí konec února. Zpět se dá letět i z Ammánu, ale záleží, co máte v plánu.

0 Citovat

Letěli jsme do TelAvivu z Wroclawi platili jsme 2000 Kč za osobu včetně zpáteční letenky, auto jsme týden nechávali na odstavném parkovišti u letiště cena parkování dobrá.

0
12 reakcí