Ahoj,Chtěl bych poprosit o radu:V sobotu ve 22:15 hod. máme být ve Vídni na stanici Stadion center - dá se ještě nějakým způsobem dostat na Vídeňské letiště?Napadly mě dvě varianty:1) metrem ze Stadion Center na Wien Hbf a odtud to zkusit stihnout ještě na letiště - bohužel se mi nepodařilo dohledat, do kdy přesně jezdí metro + nasledny vlak z Hbf na letiště (někde sem se pouze dočetl, že by jak metro,tak vlak měl jezdit cca do půlnoci, nic však konkrétního..)2) metrem ze Stadion Center na Morzinplatz/Schwedenplatz a odtud pak následně Airport Lines busem na letiště ( jednotlivé časy odjezdu autobusů se mi dohledat podařilo..)Dokážete mi někdo prosím poradit, která z těchto variant je lepší/nejschůdnější? Jestli je vůbec časově reálná varianta č.1?Předem děkuji za případné odpovědi :-) .

Wien Stadion center - doprava na letiště

Založil ve fóru Letiště

12 reakcí

Ahoj,


Chtěl bych poprosit o radu:

V sobotu ve 22:15 hod. máme být ve Vídni na stanici Stadion center - dá se ještě nějakým způsobem dostat na Vídeňské letiště?

Napadly mě dvě varianty:

1) metrem ze Stadion Center na Wien Hbf a odtud to zkusit stihnout ještě na letiště - bohužel se mi nepodařilo dohledat, do kdy přesně jezdí metro + nasledny vlak z Hbf na letiště (někde sem se pouze dočetl, že by jak metro,tak vlak měl jezdit cca do půlnoci, nic však konkrétního..)


2) metrem ze Stadion Center na Morzinplatz/Schwedenplatz a odtud pak následně Airport Lines busem na letiště ( jednotlivé časy odjezdu autobusů se mi dohledat podařilo..)


Dokážete mi někdo prosím poradit, která z těchto variant je lepší/nejschůdnější? Jestli je vůbec časově reálná varianta č.1?


Předem děkuji za případné odpovědi :-)

0

mluvíš v množném čísle, takže je ekonomicky i možná varianta č.3: UberX: nyní 30-36EUR, v noci asi krapet víc. Pokud to máš o prsa korejské ženy, pak asi spíš přitlačit na kešeňu než si nechat uletět letadlo. Pokud máš času hafo, pak levnější varianta mastnou tyčí, ale zde bohužel neporadím.

0 Citovat

Co třeba jet na Hbf už přímo z ČR? Na tuto sobotu lze ještě koupit například jízdenku z Brna ve 20:23, příjezd Wien Hbf 21:49 za 183Kč na https://www.cd.cz/eshop

0 Citovat

No,psal jsem v množném čísle, ale jsme jen 2, takže ten UberX asi nejlevněji vycházet nebude.. :-) 

 Času ve Vídni máme vcelku dost, proto jsem to chtěl řešit spíše veřejnou dopravou.. :-)
0 Citovat

Sdan: Jízdenky už máme bohužel zakoupené a do Brna to máme stejně trochu z ruky.. 

0 Citovat

Záleží odkud jedete, ale jízdenky na vlak jdou zakoupi odkudkoliv z celé ČR a zároveň by neměl být problém jízdenku na autobus bezplatně stornovat.

0 Citovat

Sdan: Olomouc nebo Ostrava je pro nás nejdostupnější..

0 Citovat

Například Přerov  (19:51) - Wien Hbf (21:49), přímý spoj za 236Kč.

 Olomouc s jedním přestupem za stejnou cenu. Ostrava přímo v 19:00, též za 236Kč.
0 Citovat

Sdan:  Jj, na ty vlaky jsem se před objednáním jizdenek taky díval, ale už se mi to nechce znovu přeobjednávat, i když díky vlaku by nám odpadla starost s dopravou na Hbf.. 

Spíš bych potřeboval poradit, do kolika hod. tam jezdí metro +  vlak z Hbf na letiště - to se mi bohužel nikde nepodařilo zjistit.. Takže vlastně pořádně nevím,jestli je výše uvedená varianta č. 1 vůbec časově možná.. 

0 Citovat

https://tickets.oebb.at/


Wien Stadion (U) > Flughafen Wien, 39 minut, kazdou pulhodinu U+S7 - prestup Wien Praterstern Bf (U2)

0 Citovat

hmm, keby existovala nejaka appka, kde su mapy a nahodou aj odchody MHD...a najlepsie keby bola pod Googlom :D




i87itno-1.jpg

0 Citovat

Nevím kam letíš, ale pokud máš problém s tímto, měl bych o tebe  celkem obavu... Nenapsal jsi, jak se tam dostaneš. Možná Eurolines?  Každopádně v této denní době asi jet metrem z Stadion na Praterstern, tam vylézt z metra a z nádraží  jet S-Bahnem na letiště. Metro jezdí do půlnoci. Posledním vlakem jsi na letišti lehce po půlnoci.

0 Citovat

tipoval bych, ze leti za par eur ranni Laudamotion na PMI okolo 5 rano

0
12 reakcí