Ahojte,chtěl bych poprosit o radu. S manželkou máme koupenou letenku do Mahé. Chtěli bychom ale hned přeletět na Praslin s Air Seychelles, které lítají mezi ostrovy cca každých 30 minut. Chtěl bych se zeptat, jak velkou rezervu si máme na přestup nechat - budeme muset projít celní kontrolou, vyzvednou zavazadla a znovu se odbavit na vnitrostátním terminálu. Jak velká rezerva by byla "na jistotu"?Zkoušeli jsme i variantu koupit si letenku rovnou na Praslin, ale ta vycházela cca o 10.000 Kč dráž, než tato varianta se samostatnou letenkou Mahe - Praslin.Díky za pomoc,Majkl. .

Letiště Mahé

Založil(a) ve fóru Letiště

4 reakce

Ahojte,


chtěl bych poprosit o radu. S manželkou máme koupenou letenku do Mahé. Chtěli bychom ale hned přeletět na Praslin s Air Seychelles, které lítají mezi ostrovy cca každých 30 minut. Chtěl bych se zeptat, jak velkou rezervu si máme na přestup nechat - budeme muset projít celní kontrolou, vyzvednou zavazadla a znovu se odbavit na vnitrostátním terminálu. Jak velká rezerva by byla "na jistotu"?


Zkoušeli jsme i variantu koupit si letenku rovnou na Praslin, ale ta vycházela cca o 10.000 Kč dráž, než tato varianta se samostatnou letenkou Mahe - Praslin.


Díky za pomoc,

Majkl.

0

Ahoj,

musíš hlavně jako 1. vyběhnout z letadla, vypsat rychle papír s údaji a projít kontrolou (pokud máš vše ok, je to na pár minut). My jsme vyšli poslední z letadla a trvalo nám to 45min k zavazadlům.  Terminál je malý, takže si myslím, že za max 30min si venku. S odbavením na vnitrostátní let Ti neporadím, ale při odletu domů jsme byli za 10min v odletové hale.

Ještě bych se podíval, kdy přistávají letadla před vaším, protože jsem vyzvedával známé a čekal na ně hodinu, protože před nimi byli cestující z předchozího letadla.

0 Citovat

Ahoj, já jsem byla na Seychellech letos v červnu, a odbavení na letišti trvalo zhruba 40min, celkem dlouho jsme čekali na kufry.  Pasová kontrola byla rychlá, jen si dopředu musís v letadle vyplnit vstupní formulář. A mě si pak vyhlédli při odchodu a prohledávali mi kufr celý, chtěli vidět zpáteční letenku, a rezervace k ubytování, které si i na papír opsali, takže těžko říci..

0 Citovat

V minulosti bolo prebookovanie na iný let bez problémov za 10€/osoba. Over si na stránkach Air Seychelles, či to ešte platí.

0 Citovat

Díky komentáře. Náš plán byl nechat si na přestup cca 4h (i  naše letadlo může mít zpoždění). Vidím, že by to zřejmě mělo stačit.


0
4 reakce