Dobry den, hledam nejlevnesi letenky do Kyrgyzstan. Poradte mi prosim skusenosti esli nekdo cestoval do Bishkek nebo do Osh. Dekuji moc. .

levnejsi letenky do Kyrgyzstan

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

17 reakcí

Dobry den, hledam nejlevnesi letenky do Kyrgyzstan. Poradte mi prosim skusenosti esli nekdo cestoval do Bishkek nebo do Osh. Dekuji moc.

0

Dobrý den, zkuste se podívat po letenkách u Pegasus Airlines. Nejnižší ceny jsou září, říjnu - cca 8.600 Kč.

0 Citovat

Dobry den, chystam se partou kamaradu do kyrgyzstanu v druhe pulce zari. Zatim se letenky pohybuji okolo 10 000Kc (pegasus, aeroflot) a nad 10 000Kc turkish airlines. Myslite si, ze ma smysl cekat na nejakou akci (v pripade vyrazne lepsich cen bychom nemeli problem letet i z berlina, wien atd.) nebo radeji rovnou koupit? Jsme dost limitovany casem, jelikoz drive nez v pulce zari nemuzeme jit a trekova sezona v horach dle ruznych informacnich stranek je do konce zari. Dekuji moc za pomoc.

0 Citovat

Vyrazne usetrit byste mohli, pokud byste leteli do kazasske Astany wizzem z Budapesti a pak vnitrostatnim letem do Almaty, pak uz je to do Kyrgyzstanu kousek. RT by se dalo sehnat okolo 4-5k bez zavazadel.

0 Citovat

pozrite lety do kazasskej Almaty .. co tak zbezne pozeram z Prahy to je okolo 350 euro s Turkish s bagazou a da sa najst aj za menej bez bagaze. Z almaty ste za par hodin v Bishkeku. 

Da sa aj teda s Wizz z Budapesti do Astany a dalej cez Almatu do Bishkeku, no to ratajte s dnom cesty plus tam a den cesty plus naspat ak chcete mat nejake rezervy

0 Citovat

Ak zrátate všetky plusy a mínusy, asi skončíte u turkov :-)

Veľa aeroliniek tam nelieta, a tak akcie do týchto končín prakticky nie sú. Tiež sme všelijako špekulovali, ako sa najlepšie a najlacnejšie dostať do Tadžigistanu a Kirgastanu. Limity na príručnú batožinu sú veľmi malé, kvôli rezervám veľká strata času pri prestupoch v Kijeve/Astane/Almaty a cenová úspora okolo 100€.  Tak sme si nakoniec povedali, že berieme Turkish airlines z Prahy cez Istanbul za 520€ s dobrými prestupmi, s jedlom, odbavenou batožinou a s prehliadkou Istanbulu na spiatočnej ceste v cene. 


0 Citovat

diky moc za info a tipy

0 Citovat

     Ahoj. potřeboval bych poradit. Nikdy jsme s manželkou neletěli letadlem . V létě  19 -20.7 odlítame do  Almaty kde máme na týden  domluveného  známého  pruvodce.  Jen nevíme jak  objednat nějakou levnou letenku . Na netu je spousta  vyhledávačů a opravdu máme v tom  velký  zmatek. Po  přečtení předešlých příspěvku  asi pro nás nebude  vhodné   2x přestup.   Můžete  prosím  mrknout  na nejoptimálnější  let  do  Alma aty       bud 19 nebo 20.7  - odlet  27.7 nebo 28.7.  jen připomínám že  jsme  nikdy neletěli. A ani  nevím  zda je lepší koupit levnější letenku jen  s příručním  zavazadlem a nebo zda  připlatit i s zavazadlem,  můžete  se prosím  mrknout  .  je mě  54 a mám  v to takovej  nějakej hokej. 


0 Citovat

vo vasom pripade, ked mate v tom hokej, isiel by som normalne na pobocku povedzme Student Agency a tam to s nimi konzultoval. Levnou letenku na tie datumy nenajdete, cakajte okolo 9-10 000 CZK. Na priamo to z Prahy to nedate, minimalne jeden prestup. Ja by som volil Turkish Airlines, ten stoji okolo 9500 CZK - mate 30kg bagaze a dobry servis na palube. Vo vasom pripade by som bagaz bral, z Kazachstanu doveziete suveniry a konaky :D Hlavne sa nemusite starat, ci splnate limity a rozmery. Mozno sa daju najst lacnejsie povedzme s ukrajincami, alebo Air Baltic, no ked letite prvy krat v zivote, nech aj mate trosku zazitok a ci to bude stat o tisicku na osobu viac, je to jedno.

0 Citovat

jo  dík. to nám uplně stačí. i mně ti turci vycházeli nejlépe.radši zaplatím jak říkáš o něco více a jsem v klidu.jestě jednou diky.

0 Citovat

 ještě jeden dotaz .zde v komentáři jsem se dočetl že na zpáteční cestě při přestupu  v Instanbulu  lze pořídit  při přestupu prohlídku města. jak na to  ,?    lze to nějak  v kostce poradit?  jak na to?   když už tam budeme.    ještě jednou  děkuji a nezlobte se že zde otravuji.  ale vaše  rady jsou nám k nezaplaceni.

0 Citovat

no to zalezi aky dlhy prestup budete mat v istanbule. treba minimalne 6 hodin a vybavuje sa to po prilete na hotel desku

https://www.turkishairlines.com/...ristanbul/

0 Citovat

zdravím. jaký  je  rozdíl  a  s tím  spojené  riziko  když  objednávám letenku  zároveň  tam  i  zpět  a nebo  každý  let  tam a pak  zpět  zvlášt.    Daří  se mě lepší  nakombinovat  potřebné datumy  odletů  a s tím  i  cena.  děkuji.  Ps. už mě jde hlava kolem.

0 Citovat

no ked su lacnejsie dve separatne letenky - jedna tam a jedna naspat, tak nevidim problem.

0 Citovat

Kdyby náhodou aerolinka zrušila jeden let a nabídla náhradu jindy o několik dní, která by byla pro vás neakceptovatelná, bude lepší mít oba lety na jedné letence.

0 Citovat

Já bych jen dotyčného mírnil v optimismu, aby si v IST dával záměrně delší layover kvůli Touristanbul. Může být nárok i ta správná denní doba a stejně se tour nekonala, osobní  dvojnásobná zkušenost.

0 Citovat

no děkuji  za  odpovědi.   ale  opravdu  v tom  ted  už mám velký  zmatek.  můžete  prosím  trochu  laicky  rozepsat.  Už  vím kde a co  je  Tour instanbul a to  je tak  si  vše.    ještě  jednou dekuji .   to  je tak  jak  se  po  padesátce  poprvé  vydáte někam  letecky.   jinak vše  mám zařízeno -  skoro  až na ty  neštastné  letenky.

0 Citovat

fakt chodte do neajkej kamennej kancelarie a dajte im poziadavky co ste vy nasli. ten tour istanbul ani teraz nerieste, este neviete aky dlhy prestup vam vyjde pri vasich letoch.

0
17 reakcí