levnejsi letenky do Kyrgyzstan

Založil(a) před 12 lety Anna 7 ve fóru Hledám letenku

17 reakcí

Dobry den, hledam nejlevnesi letenky do Kyrgyzstan. Poradte mi prosim skusenosti esli nekdo cestoval do Bishkek nebo do Osh. Dekuji moc.

0

Dobrý den, zkuste se podívat po letenkách u Pegasus Airlines. Nejnižší ceny jsou září, říjnu - cca 8.600 Kč.

0 Citovat

Dobry den, chystam se partou kamaradu do kyrgyzstanu v druhe pulce zari. Zatim se letenky pohybuji okolo 10 000Kc (pegasus, aeroflot) a nad 10 000Kc turkish airlines. Myslite si, ze ma smysl cekat na nejakou akci (v pripade vyrazne lepsich cen bychom nemeli problem letet i z berlina, wien atd.) nebo radeji rovnou koupit? Jsme dost limitovany casem, jelikoz drive nez v pulce zari nemuzeme jit a trekova sezona v horach dle ruznych informacnich stranek je do konce zari. Dekuji moc za pomoc.

0 Citovat

Vyrazne usetrit byste mohli, pokud byste leteli do kazasske Astany wizzem z Budapesti a pak vnitrostatnim letem do Almaty, pak uz je to do Kyrgyzstanu kousek. RT by se dalo sehnat okolo 4-5k bez zavazadel.

0 Citovat

pozrite lety do kazasskej Almaty .. co tak zbezne pozeram z Prahy to je okolo 350 euro s Turkish s bagazou a da sa najst aj za menej bez bagaze. Z almaty ste za par hodin v Bishkeku. 

Da sa aj teda s Wizz z Budapesti do Astany a dalej cez Almatu do Bishkeku, no to ratajte s dnom cesty plus tam a den cesty plus naspat ak chcete mat nejake rezervy

0 Citovat

Ak zrátate všetky plusy a mínusy, asi skončíte u turkov :-)

Veľa aeroliniek tam nelieta, a tak akcie do týchto končín prakticky nie sú. Tiež sme všelijako špekulovali, ako sa najlepšie a najlacnejšie dostať do Tadžigistanu a Kirgastanu. Limity na príručnú batožinu sú veľmi malé, kvôli rezervám veľká strata času pri prestupoch v Kijeve/Astane/Almaty a cenová úspora okolo 100€.  Tak sme si nakoniec povedali, že berieme Turkish airlines z Prahy cez Istanbul za 520€ s dobrými prestupmi, s jedlom, odbavenou batožinou a s prehliadkou Istanbulu na spiatočnej ceste v cene. 

0 Citovat

diky moc za info a tipy

0 Citovat

Ahoj. potřeboval bych poradit. Nikdy jsme s manželkou neletěli letadlem . V létě  19 -20.7 odlítame do  Almaty kde máme na týden  domluveného  známého  pruvodce.  Jen nevíme jak  objednat nějakou levnou letenku . Na netu je spousta  vyhledávačů a opravdu máme v tom  velký  zmatek. Po  přečtení předešlých příspěvku  asi pro nás nebude  vhodné   2x přestup.   Můžete  prosím  mrknout  na nejoptimálnější  let  do  Alma aty       bud 19 nebo 20.7  - odlet  27.7 nebo 28.7.  jen připomínám že  jsme  nikdy neletěli. A ani  nevím  zda je lepší koupit levnější letenku jen  s příručním  zavazadlem a nebo zda  připlatit i s zavazadlem,  můžete  se prosím  mrknout  .  je mě  54 a mám  v to takovej  nějakej hokej. 

0 Citovat

vo vasom pripade, ked mate v tom hokej, isiel by som normalne na pobocku povedzme Student Agency a tam to s nimi konzultoval. Levnou letenku na tie datumy nenajdete, cakajte okolo 9-10 000 CZK. Na priamo to z Prahy to nedate, minimalne jeden prestup. Ja by som volil Turkish Airlines, ten stoji okolo 9500 CZK - mate 30kg bagaze a dobry servis na palube. Vo vasom pripade by som bagaz bral, z Kazachstanu doveziete suveniry a konaky :D Hlavne sa nemusite starat, ci splnate limity a rozmery. Mozno sa daju najst lacnejsie povedzme s ukrajincami, alebo Air Baltic, no ked letite prvy krat v zivote, nech aj mate trosku zazitok a ci to bude stat o tisicku na osobu viac, je to jedno.

0 Citovat

jo  dík. to nám uplně stačí. i mně ti turci vycházeli nejlépe.radši zaplatím jak říkáš o něco více a jsem v klidu.jestě jednou diky.

0 Citovat

ještě jeden dotaz .zde v komentáři jsem se dočetl že na zpáteční cestě při přestupu  v Instanbulu  lze pořídit  při přestupu prohlídku města. jak na to  ,?    lze to nějak  v kostce poradit?  jak na to?   když už tam budeme.    ještě jednou  děkuji a nezlobte se že zde otravuji.  ale vaše  rady jsou nám k nezaplaceni.

0 Citovat

no to zalezi aky dlhy prestup budete mat v istanbule. treba minimalne 6 hodin a vybavuje sa to po prilete na hotel desku

https://www.turkishairlines.com/...ristanbul/

0 Citovat

zdravím. jaký  je  rozdíl  a  s tím  spojené  riziko  když  objednávám letenku  zároveň  tam  i  zpět  a nebo  každý  let  tam a pak  zpět  zvlášt.    Daří  se mě lepší  nakombinovat  potřebné datumy  odletů  a s tím  i  cena.  děkuji.  Ps. už mě jde hlava kolem.

0 Citovat

no ked su lacnejsie dve separatne letenky - jedna tam a jedna naspat, tak nevidim problem.

0 Citovat

Kdyby náhodou aerolinka zrušila jeden let a nabídla náhradu jindy o několik dní, která by byla pro vás neakceptovatelná, bude lepší mít oba lety na jedné letence.

0 Citovat

Já bych jen dotyčného mírnil v optimismu, aby si v IST dával záměrně delší layover kvůli Touristanbul. Může být nárok i ta správná denní doba a stejně se tour nekonala, osobní  dvojnásobná zkušenost.

0 Citovat

no děkuji  za  odpovědi.   ale  opravdu  v tom  ted  už mám velký  zmatek.  můžete  prosím  trochu  laicky  rozepsat.  Už  vím kde a co  je  Tour instanbul a to  je tak  si  vše.    ještě  jednou dekuji .   to  je tak  jak  se  po  padesátce  poprvé  vydáte někam  letecky.   jinak vše  mám zařízeno -  skoro  až na ty  neštastné  letenky.

0 Citovat

fakt chodte do neajkej kamennej kancelarie a dajte im poziadavky co ste vy nasli. ten tour istanbul ani teraz nerieste, este neviete aky dlhy prestup vam vyjde pri vasich letoch.

0
17 reakcí