Dobrý den, nejde mi koupit letenky přez azair,  u letů se objevuje simbol klíče (opravujeme), nebo ! nezdařilo se.Máte někdo zkušenost co to znamená, nebo jak se k těm letenkam  dostat.Je to u všech letů...Předem děkuji za radu. .

Problém s azair

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

8 reakcí

Dobrý den, nejde mi koupit letenky přez azair,  u letů se objevuje simbol klíče (opravujeme), nebo ! nezdařilo se.

Máte někdo zkušenost co to znamená, nebo jak se k těm letenkam  dostat.

Je to u všech letů...

Předem děkuji za radu.

0

Tak to kup přes aerolinku, azair letenky neprodává je to pouze vyhledávač, jen přesměruje na stránky aerolinky....

0 Citovat

Tak tak, stačí vědět s kterou aerolinkou to je a konkrétní letenku si už u nich vyhledáš :) Není to Eurowings, kterému teď nejede web?

0 Citovat

Děkuji, minule když jsem kupoval, tak mě to rovnou presmerovavalo... Teď je tam vždy chyba.

Když by byl let obsazeny, tak se to spojení rovnou nenabízí? Nebo to zjistím až při nákupu? Jde mi o to , abych jednu letenku nekoupil a navazující let byl mezitím vyprodaný.

0 Citovat

Jen pozor, když je u ceny symbol klíče, dost často je neaktuální. Občas ho zahlédnu u EasyJetu nebo ČSA.

EDIT: Vyprodání bych se nebál. Spíš změněné ceny ;)

0 Citovat

Právě u ČSA to je.

0 Citovat

Na Azair podle mě dost kašlou. Psal jsem jim už 2 emaily, aby opravili nefunkční hlídací kočku a nemám ani odpověď. Přes měsíc.

0 Citovat

V každém případě je vždycky potřeba u letů, co mi najde zkontrolovat časy letů a cenu na webu aerolinky. To, co je na něm zobrazeno, a to, co je aktuální, se může lišit. Vím, že haprovaly např. lety Norwegianu.

0 Citovat

Na Azairu byva klic nebo nezdarilo se hlavne  z duvodu zmeny  cen , stejne je dobre si radeji overit i cas letu .obcas jsou chyby . zalezi i na spolecnosti ..treba dneska ( vlastne uz vcera ) spadl Ryanairu z duvodu te zemeny podminek zavazadel web a Azair psal nezdrilo se , myslel jsem si puvodne , ze cena ale byla stejna

0
8 reakcí