Ahoj, nemá někdo zkušenosti s platbou na účet u WizzAiru. Hodilo by se mi oddálit si finální rozhodnutí na koupi letenek o 24 hodin (které mám na zaplacení), ale nevím, zda nejde o mezinárodní účet a já neplatil nějaké šílené poplatky. Díky .

Wizzair- platba převodem

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

9 reakcí

Ahoj, nemá někdo zkušenosti s platbou na účet u WizzAiru. Hodilo by se mi oddálit si finální rozhodnutí na koupi letenek o 24 hodin (které mám na zaplacení), ale nevím, zda nejde o mezinárodní účet a já neplatil nějaké šílené poplatky. Díky

0

Já s tím zkušenosti mám. Jaké budeš platit poplatky asi víš ty a tvoje banka, s tím ti moc nepomůžu. Wizz má účet v Maďarsku.

Jinak jestli chceš oddálit své rozhodnutí, dá se stránkách wizzu zmrazit cenu. třeba ti to pomůže.

0 Citovat

Z tvé odpovědi mi teda vychází to, že se opravdu o mezinárodní transakci jedná. Trochu jsem doufal, zda mají u Citybank nějaký český účet, nebo tak něco (zvlášť, když tu citybank v Česku je).

0 Citovat

Pravdepodobne poplatky budeš platiť, záleží od konkrétnej banky aké. Prevod na zahraničné číslo účtu je vačšinou vždy spoplatnený a často sa jedná o dosť vysoké poplatky.

Takže tak jak píše Jakob, nechaj si zmraziť cenu na stránkach Wizzairu, stojí to pár eur a nemusíš zložito riešiť prevod. Zamknutie stojí 6 eur za jednu osobu na spiatočnú letenku a cenu máš uzamknutú na 48 hodín..

0 Citovat

Wizzair má CZK účet u Citibank:

https://wizzair.com/cs-cz/inform...i-prevod#/

0 Citovat

Ahoj, obnovuji toto téma. Když chce wizzair do pole komentář zadat kód, myslí tím, že to mám dát do zprávy pro příjemce?  Dala jsem si, že to chci platit v CZK a nabízí mi to normálně český účet, tak to by mělo být snad bez poplatků. Někde jsem viděla diskuze, že tím převodem pak nemůžou kolikrát ty platby spárovat a je v tom bordel, docela mě to děsí. Ani se tomu nedivím, když tam není ani variabilní symbol, pod kterým se vždycky platby párují. Přemýšlela jsem i nad tím, že to teď neuhradím, nechám tu rezervaci stornovat a pak to objednám znovu s platbou kartou :-D

0 Citovat

@misa_o: ahoj, omylem jsem kliknul na Nahlásit , omlouvám se. Letenky, auta, ubytování, ... rozhodně vždycky kartou. Jednak je to rychlejší a letenka (auto, ubyt.) je hned zaplacená/potvrzená. A taky pro to, že v případě problémů s dodavatelem služby je velká naděje na vrácení peněz díky možnosti reklamovat karetní transakci. U platby převodem to nejde.

0 Citovat

Ahoj, moc děkuju. nechám teda objednávku stornovat a za pár dní objednám znovu a zaplatím kartou :-)

0 Citovat

Doporučuji udělat novou rezervaci ihned. Cena garantovaná není. 

2 Citovat

a to půjde? na stejný let novou rezervaci, když tu jednu nebudu mít zaplacenou? já se bála, aby s tím neměli nějaký problém.. vím, že cena garantovaná není, letíme až v květnu, tak jsem si říkala, že třeba to ted hned nahoru nevylítne

0
9 reakcí