Gruzie s klasickými aerolinkami
Ahoj, prosím o radu, s jakými klasickými aerolinkami se dá relativně rychle a pohodlně (max 1 přestup) dostat do Gruzie. Ideálně z ČR, dále Katovice, Varšava, Vídeň nebo Bratislava. Jednalo by se o léto 2019. Nechci nízkonákladové ,protože se jedná o větší skupinu lidí a nemůžeme si dovolit, aby nám let posunuli či zrušili a navíc každý bude mít velké zavazadlo.
Zatím jsem našla jen Georgian Airways z Prahy, pak ukrajinské pres Kyjev.
Díky moc za tipy.
Najdeš to ve vyhledávači. Posunout/zrušit let může úplně každá aerolinka.
I v tom nejlepším bordelu můžeš chytit filcky.
Jasně :D ale s těmi nízkonákladovými se mi to zdá poněkud pravděpodobnější. Vyhledávat umím, jen jde o to, že tech možností je hodně, tak jestli někdo nemá konkretní zkušenost, třeba i za příznivou cenu atd.
Georgian Airways by som sa nespoliehal, ti prichadzaju a odchadzaju, skor by som riesil ukrajincov, ti tocia tbilisi 2x denne. Na istotu by som si vybral asi LOT, predsa, su v Star Alliance, tak v pripade zmien by asi nebol problem rebook na Lufthansu/Austrian.
to ano, ale zase su velmi ochotni to pomenit, najma ked bude vsetko na jednej letenke. a este aby som nezabudol na Turkov, tam je asi najlepsi pomer cena vykon, 30 kg bagaz v cene, teraz co pozeram okolo 250 euro na leto 2019, datumov habadej
tonic napsal(a):to ano, ale zase su velmi ochotni to pomenit, najma ked bude vsetko na jednej letenke. a este aby som nezabudol na Turkov, tam je asi najlepsi pomer cena vykon, 30 kg bagaz v cene, teraz co pozeram okolo 250 euro na leto 2019, datumov habadej
To je pravda, ale připsal jsem to pro pořádek a taky proto, že tazatelka psala "a nemůžeme si dovolit, aby nám let posunuli či zrušili ".
Posunutí na jiný let ten den, případně hned druhý den bychom přežili, ale čekat kdy nás Wizz air hodí na něco náhradního nemůžeme.
Ahoj,
já jsem loni letěla z Vídně do Tbilisi s Turkish airlines s asi 2-3h přestupem v Instanbulu a nemůžu si stěžovat. Velké zavazadlo bylo v ceně. Vše bez problémů, jen vyšší cena letenky.