Zdravím, rád bych vyrazil s rodinou na zimní dovolenou a na http://jacestovatel.cz/media/10-... jsem se dočetl, že Srí Lanka patří mezi destinace, které jsou v zimě vyhledávané, že je tam krásně teplo a supr koupání. Máte někdo zkušenost? Dokonce tam píšou, že se jedná o jedno z nejlevnějších míst na světě a letenka se dá v tuhle dobu sehnat celkem levně. Co myslíte? Buď Srí Lanka nebo ještě zvažuju Thajsko, co je lepší? .

Srí Lanka v zimě

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

9 reakcí

Zdravím, rád bych vyrazil s rodinou na zimní dovolenou a na http://jacestovatel.cz/media/10-... jsem se dočetl, že Srí Lanka patří mezi destinace, které jsou v zimě vyhledávané, že je tam krásně teplo a supr koupání. Máte někdo zkušenost? Dokonce tam píšou, že se jedná o jedno z nejlevnějších míst na světě a letenka se dá v tuhle dobu sehnat celkem levně. Co myslíte? Buď Srí Lanka nebo ještě zvažuju Thajsko, co je lepší?

0

Blondýnka nebo brunetka. Co je lepší? 

0 Citovat

Abych ale jen neprudil, tak super koupání je teda daleko lepší v Thajsku, pokud ti jde o to :)

0 Citovat

A když čtu tvoji otázku, tak pro tebe bude Thajsko daleko lepší než Lanka. 

0 Citovat

Čudné PR s nefunkčným hyperlinkom

0 Citovat

Ahoj, na Srí Lance jsem byl loni. Je to úžasná země a určitě stojí za navštívení. Záleží ale na tobě, o jaký druh dovolené máš zájem.  Pokud chcete dovolenou strávit jen u vody, jeďte do Thajska. Srí Lanka stojí za to, když si vezmete batoh a cestujete po ostrově.

My jsme s přítelkyní projeli půlku ostrova místními autobusy. Je to levné, ale zároveň trochu adrenalin. Jízdní řády neexistují, musíš se ptát místních. Ubytování jsme hledali až na místě, tím se dá dosti ušetřit. Celkově nás to vyšlo na 50000 Kč za oba dva a 3 týdny (včetně letenek, 1 dne v Dubaji, ETY a všeho ostatního).

0 Citovat

Nikam nechce vyrazet, ma dva prispevky - jsou uplne stejne se stejnym odkazem. V prvnim se pta na Benatky v druhem na Sri Lanku. Celkem nechapu .... tu posedlost....dostane navic 5 kliku.

0 Citovat

Ahoj všem, mám v plánu jet s manželkou v termínu od 20.12-3.1.2020 na sri lanku. Můžete mi prosím poradit v jaké cenové relaci se v tomto období pohybují letenky, ať vím od čeho se odpíchnout? Možná je na to ještě brzo to řešit nebo ne? jsou v tomto období nějaké akce? Plán tripu zatím řešíme, chceme vidět hlavně přírodu....Díky za jakýkoliv tip

0 Citovat

Tak v tomto termíne by chcel každý do tepla :) keď sa objaví niečo okolo 400 euro, hneď brať. A kľudne to riešte o rok :D to ani nie sú letenky teraz

0 Citovat

Ted jsme meli Thajsko za rok to mozna porovname ze Sri Lankou  takze uvidime  asi nejlip to vystihl niemandos  s tou blondynou a brunetou -) Thajske koupani bylo skvele  ,ale porovnavat se da i s jinymi misty urcite 

Jinak vanoce jsou  nejdrazsi termin v  roce  .obcas se asi da risknout uplny last minute   ..treba jsem pred casem videl letenky  z Nemecka  na Maledivy za  350 euro  zpatecni  odlet  22.12 navrat za 14 dnu .. ale to byla celkem nahoda , Kanary se taky daly kopit natesno obcas  ,ale problem byl pak s ubytovanim 

Vseobecne bych rekl ze  tak jak se berou hned lenky za  10 euro one way po Evrope  k mori   ,ale treba i mesta , tak se  berou hned  letenky  kolem 300 euro mimo Evropu  ( nemyslim  vanocni termin )  Bangkok jsem kupoval   5 mesicu predem  za 7500 Kc  Sri Lanka asi bude  o neco vic .
0
9 reakcí