Ahoj, omlouvám se za začátečnický dotaz, ale letím poprvé v životě. Že Splitu do Prahy se Smart Wings. Letenku já kupoval přes kiwi.com, kde jsem obdržel instrukcí, že bych měl mít letenku vytisklou. Bude stačit jen při checkinu předložit kod rezervace nadiktovanim z mobilu? .

Smart Wings letenka přes kiwi.com

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

8 reakcí

Ahoj, omlouvám se za začátečnický dotaz, ale letím poprvé v životě. Že Splitu do Prahy se Smart Wings. Letenku já kupoval přes kiwi.com, kde jsem obdržel instrukcí, že bych měl mít letenku vytisklou. Bude stačit jen při checkinu předložit kod rezervace nadiktovanim z mobilu?

0

Ahoj, Nic tisknout nemusis. V telefonu dostacuje.

0 Citovat

Ahoj, úplně v pohodě bude stačit na check in přepážce předložit pouze občanku nebo pas, rezervaci si dohledají podle jména.

0 Citovat

Díky moc pánové!

0 Citovat

Ahoj všem, prosím o radu zkušenější: Kiwi nabízí letenku se Smartwings z Phy na Krétu za velmi nízkou cenu (méně než polovinu). Nikdy nekupuju u překupníků a je mi to dost podezřelé, ale tohle je cena, o které bych i uvažovala. Zdá se to průchozí až k platbě - nevím, co by se stalo potom... Šli byste do toho?

0 Citovat

kiwi nebrat

0 Citovat

Za peníze bych u Kiwi nekupoval. Za zaměstnanecké benefity bych u Kiwi klidně zarezervoval. Kdyžtak to propadne, většinou se ovšem zatím letělo ...

0 Citovat

Rezervace neprojde. QS a OK často teď nahrávají do systému ceny, které jsou neplatné. Nevím, proč to dělají, u QS se jedná o dlouhodobý hřích.

Platba hodí error. Máme tyhle tarify i u nás, zrovna Krétu jsem řešil o víkendu.

1 Citovat

Díky všem za zkušenosti, vyřešeno:-)

0
8 reakcí