Zdravím, potřeboval bych pomoct nasbírat nějaké body(mile) od skyTeamu. Proto vás prosím ko by měl zájem mi s tím pomoct aby mi napsal. Jedna se o letenky které budete kupovat a poletite na ne do konce roku.Odměna jistá !!! .

Pomoc s Bodama

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Zdravím, potřeboval bych pomoct nasbírat nějaké body(mile) od skyTeamu. Proto vás prosím ko by měl zájem mi s tím pomoct aby mi napsal. Jedna se o letenky které budete kupovat a poletite na ne do konce roku.

Odměna jistá !!!

0

Se obávám, že v tom máš trochu guláš... Pokud někdo koupí letenky, budou míle připsány na jeho účet a maximálně ti je může transferovat s nemalým poplatkem  nebo vystavit letenku, pokud ti jde o toto.

0 Citovat

Takhle to nefunguje.

Je tam kolonka bonus program. Pokud se tam napíše správně číslo karty přijde to tomu kdo je vlastníkem. Zpětně to jde jen pokud je letenka na jméno vlastníka bonus karty.

0 Citovat

Pokud se bavíme o milích, tak to prostě nejde. Původně jsi ale psal o bodech, tedy pokud myslíš něco á la payback, pak možná ano. Ale míle ti kromě  family účtů z cizího letu prostě nepřipíšou. Samozřejmě kromě nějakých akcí typu invite friends...

0
3 reakce