Ahoj,hledám slušný let z Brna a okolí (tudíž Praha, Vídeň, Bratislava, Krakow, Katowice) do Asturias Airport. Budu s sebou mít i malou krosnu (42l), takže předpokládám, že musím mít i zavazadlo.Ideální odlet je po 23.6, vracet se budu ideálně ze Santiaga (jdu Camino Primitivo).Celý trip je naplánovaný v tuto chvíli tak, že se potřebuji dostat do Ovidio a z něj půjdu pěšky 315km do Santiago de Compostella, v tuhle chvíli těžko odhadnout dobu putování - předpokládám 14 dní. Tím pádem je pro mě důležitá hlavně první letenka na místo. V tuhle chvíli jsem našel nejlépe vycházející PRG - BCN - OVD, od 21:25 do 8:30 let, 24.6. Celý s Vuelingem.Asturias je ideál, v úvahu připadají ještě León a Santander, další už mají jízdenku do Ovidia za strašné peníze.  .

PRG/BRN/VIE/KWK - OVD (Asturias) - červen/červenec

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj,

hledám slušný let z Brna a okolí (tudíž Praha, Vídeň, Bratislava, Krakow, Katowice) do Asturias Airport. Budu s sebou mít i malou krosnu (42l), takže předpokládám, že musím mít i zavazadlo.

Ideální odlet je po 23.6, vracet se budu ideálně ze Santiaga (jdu Camino Primitivo).

Celý trip je naplánovaný v tuto chvíli tak, že se potřebuji dostat do Ovidio a z něj půjdu pěšky 315km do Santiago de Compostella, v tuhle chvíli těžko odhadnout dobu putování - předpokládám 14 dní. Tím pádem je pro mě důležitá hlavně první letenka na místo. 

V tuhle chvíli jsem našel nejlépe vycházející PRG - BCN - OVD, od 21:25 do 8:30 let, 24.6. Celý s Vuelingem.

Asturias je ideál, v úvahu připadají ještě León a Santander, další už mají jízdenku do Ovidia za strašné peníze. 

0

pozri z Mnichova Voloteu, od juna tam zacinaju lietat.

0 Citovat

čau, trošku víc informací by nebylo od věci. Datumy - odlet - návrat. Musí to být přímo do Asturias? Zadal jsem náhodné datumy v únoru a za pěkných 520Kč mi azair.cz ukazuje odlet ve středu 20/2 z Blavy v 7:00, přílet Charleroi 8:50, odtud odlet 12:25 a ve 14:20 jsi v Santanderu. Pokud tvá krosna přibližně splňuje rozměry kabinového zavazadla, tak cajk a nic nepřiplácíš. Nazpět 25/2 opět přes Brudel. Vše 520Kč. Jinak pokud trváš na příletu do Asturis, ve stejných datumech nejlevněji Vídeň-Palma(Lauda)-Asturias(Vueling), nazpět Asturias-Valencie(Volotea)-Vídeň(Lauda) za 3170Kč

0 Citovat

Daniel napsal(a):

čau, trošku víc informací by nebylo od věci. 

Ahoj, až teď jsem si všiml, že jsem to napsal jako prase. Updatoval jsem první příspěvek. 

0
3 reakce