Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

to Martin Vícha, jak ses vracel do Polska ze Španělska, je nějaký formulář pro návrat? Našel jsem jenom 

papírový na Ryanair. Mají někde Poláci i online na webu s QR kódem. Když tak dej link prosím. Já nemůžu nic najít, nechce se mi vypisovat papír :-)

0 Citovat

Ne, žádný formulář s QR kódem neexistuje. Je jen ten PLF pro jejich Sanepid, pokud ho nemáš, dají ti ho na palubě. To co ti posílá Ryan, to je ono. Před přistáním to jen letušky vyberou. 

0 Citovat

Od října by Ryanair měl bázovat nějaký letadla na Arlande ve Stockholmu, takže aspoň pro mě pozitivní zpráva, než se trmácet ze Skavsty, budou lítat Vídeň a další města, Praha samozřejmě ne :-D. Mají v plánu i místní lety Stockholm - Göteborg - Malmö.

Což to jsou na tom SAS a Norwegian tak špatně?

0 Citovat

No a to jsem si říkal, že se na Stockholm příště vykašlu a udělám si víkend v Nykopingu 😢. Ale ty místní lety můžou být fajn. Něco jako v Norsku, kam se zatím nedostaneme.

0 Citovat

Přes 20 destinací z ARN, vážně škoda, že se tam Praha nedostala. Jinak ten Göteborg hned 2x denně, kam zmizel švédský flygskam? :D

0 Citovat

Ten Göteborg uprimne nechapem, hlavne ked to vlakom trva 3 hodiny a stoji 400 sek :) 
Osobne si nemyslim ze Ryanair moze vo Svedsku konkurovat SAS, Norwegianu alebo super lacnym last minute charterom, ale mozno ma prekvapia. 

0 Citovat

Tak jsem pred chvili priletl Ryanairem na Maltu z polske Poznane. Mel jsem obavu, jestli me pusti do letadla bez povinnych PCR testu, ale podle urcitych indicii se zdalo, ze staci udelat az test po priletu a mel by byt zdarma. Proto jsem na PCR testy v CR nesel a dobre jsem udelal! V Poznani testy vubec nekontrolovali, takze jsem v pohode odletl. Letadlo uplne zaplnene, az na par vyjimek vse Polaci. Po priletu rozdelili lidi na ty, kteri maji PCR test (volny pruchod ven) a na ty bez testu (tedy ja a asi dalsich 50 lidi). My bez testu jsme byli otestovani na letisti, vse bylo dobre organizovane, probihalo rychle a za par minut byl vysledek a volny odchod. Testovani opravdu bylo zadarmo, takze jsem hodne rad, ze jsem za to tech zhruba 1500 Kc u nas nevyhodil.. 

0 Citovat

@suomi.finland ,super, kez by takovy pristup  meli vsude a vsichni 

0 Citovat

Ahoj, všiml jsem si, že AZair už definitivně přestal správně zobrazovat ceny, jak u Ryanu, tak nejspíš i u ostatních :(  ještě začátkem roku to ukazovalo správně, i když to už házelo všude vykřičníky. Nemáte tip na nějaký jiný agregátor na lowcosty? Ten AZair mě fakt mrzí, protože byl skvěle jednoduchej, ale zároveň uměl groupovat třeba řecký ostrovy, vybírat odlety v dny/časy...

0 Citovat

Souhlas, a dokonce ukazuje neexistující lety...

0 Citovat

To je taková škoda, AZAir byl fakt skvělý nástroj...

0 Citovat

Uz dlouho to nefunguje, roky neaktualizuji ceny napr. Easyjet, kterym litame nejcasteji. Byval to nejlepsi vyhledavac na lowcosty. Hledam pres Google Flights a Kiwi.

0 Citovat

Přes rok jsem ho nepoužil kvůli aktuální situaci. Ani se autorům teď nedivím, že svou energii nelijí do toolu pro vyhledávání negarantovaných kombinací lowcostů.

0 Citovat

Mate sice pravdu s Azairem , ale porad ho jde pouzit ,treba kdyz  to ukaze  neexistujici let, nebo  cenove jiny ,tak se nenecham odradit a kliknu na koupit , samozrejme nekoupim, ale dozvim se co potrebuju a pak si to jeste dublicitne overim u Ryanairu, nebo  easyJetu, ci Wizzu  jak sedi casy a cena , mozna tam nektere lety nejsou ,neukaze mi to spravene , ale porad jde  zadat kamkoliv a  za urcitych okolnosti mi to dokonce ukaze odkudkoliv ,ne vzdy ale obcas se zadari , rozhodne s tim pracovat jde ,alespon ,me to vyhovuje, hlavne i proto, ze nepotrebuju  rekneme Cesko a sirsi okoli ,kde nebude ani Amstrdam ,ani Brusel nakonec ani Londyn nebo treba  nejlepsi odletove letiste Ryanairu Bergamo   a to jsou za normalnich okolnosti pro mne  vyhodna letiste z Irska  I Spanelsko nebo Portugalsko je pro mne dostupnejsi cenove, nez lety s CR nebo treba Vidne  ,Polska   Nemecka  Slovenska , samozrejme kdyz jsem v CR tak uz ta vyhoda  trosku oslabuje 

0 Citovat

Lol, hned druhy darcek ku dnesnemu Pfizeru :D (vymenny kurz 21 HUF = 6 centov)

 


lol.jpg

0 Citovat

Nepochopil som ten screen :) to je priamo na stranke ryanu? ako si sa dopracoval k tej cene a kurzu?

0 Citovat

Ano, sa to dalo normalne kupit na stranke Ryanu za 21 forintov co banka ocenila na 6 centov :) resp. 12, kedze aj pre spolucestujuceho sa usla letenka :D Inac, je to screen z google flights (som nemyslel, ze to tu niekto nebude poznat :D)

0 Citovat

Parada! :))) Skusal som to najst, aj presne na tvoju letenku, ale hodilo mi normalny kurz. V akej jazykovej mutacii (mene) si to kupoval a ako si riesil konverziu?

0 Citovat

Nenajdes uz taku letenku, to bola na cely rok jedina (teda 2), potom uz naskocila normalna cena (cez 8000 forintov) ... si myslim ,ze to bol error fare a 21 HUF malo byt asi 21 eur? Vzdy kupujem letenky v narodnej mene danneho statu odkial sa odlieta, Curve si to uz patricne zauctuje :)

0 Citovat

Aha, dik za vysvetlenie, ano mne uz ukazovalo 21 eur, to to asi vysvetluje. Gratulujem aj k Pfizeru, nech ti padne na uzitok a co najviac zjednodusi cestovanie :))

Ak mas zlty medzinarodny ockovaci preukaz, radim nechat si to zapisat aj tam. Kym nezavedu spolocne pasy bude to asi najbeznejsie uznavany dokaz o tom, ze si to dostal

0 Citovat

Dik za radu, najblizsie az Corfu zaciatkom jula, to by uz mali byt covid passy v platnosti ... aj keby nie, tak ockovaci preukaz mi nehrozi, kedze neznasam ihly :) Ale 2x Pfizer uz nejako prezijem :)

0 Citovat

Ockovaci preukaz v pripade potreby staci potvrdit u praktickeho s papierom s ockovania. Myslim, ze oni to tam ani nebudu chciet potvrdit.

Inak tiez som sa dnes registroval na Pfizer. Tak som zvedavy kedy dostanem termin. Letiet planujem az koncom Jula. Tak snad sa dovtedy stihnem zaockovat.

0 Citovat

Prosím. Letim zítra s Ryanair z Pardubic do Španělska . Musím covid dokument nahrát u Ryanair v aplikaci ( je tam možnost a boarding pass mi to sice dá, ale je na něm napsáno - nebyl nahrán covid ) nebo stačí mít jen papír PCR klasicky a ukázat u GATE ? Je povinnost to uploadnout na Ryanair nebo ne ? Děkuji 

0 Citovat

B je správně, stačí mít potvrzení v ruce.

0 Citovat

Moc hezka akce Ryanairu na cerven  plno letenek za 5 euro  i z Prahy  plati 48 hodin let mozny v cervnu  Nejlepsi vyber  jako obyvykle  Bergamo , Viden ,  Berlin , ale i dalsi  Praha -Dublin   129 Kc cely cerven   Jeste aby udelali kratky proces s temi testy  

0