Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Tak to nebude v cervnu urcite, spis budou tlacit na ockovani. Ja nic nekupovala, stejne to zase seskrtaji, dokud se situace trochu nestabilizuje. Lidi si umi spocitat, na kolik je vyjdou komplet testy, to je asi letenka za 10€ nevytrhne. 

0 Citovat

Kdyz seskrtaji tak pak je vymena zadarmo  a kdyz ne tak to lze porad vymenit jen s doplatkem rozdilu ceny ,no a cim vic se to uvolni  tak bude stacit AG a  nekde uz je i PCR zdarma , asi se da ukecat i obvodak aby napsal zadanku , tlacit na ockovani jiste budou ,ale kdyz lidi nebudou chtit  tak nezbude nez testovani vylevnit  Koupil jsem az na konec cervna  i za cenu toho ze se pak uz dostavam pro zpatecni cestu do prazdninovych cen  ale nejaka skladacka bude  realna nakonec nemusi jit jen o Ryanair ,ale zatim maji cenu jen oranzove zeme 

0 Citovat

Jj, ja se tim nechci zabývat, nejaky presouvani hotelu, auta, me nebavi. Letos asi necham jen tu Madeiru, zaciname stavet barak, starosti jak buchet a tak potrebuju min adrenalinu😂.

0 Citovat

Takže let z ALC do WRO proběhl bez problému. Žádná kontrola na letišti až po Gate nechtěla test.

Během letu vyplnit papírový formulář pro přílet do Polska, který rozdávala posádka.

Po příletu jsem ukázal českou občanku a prošel přes všechny kontroly. Sedl do auta a odjel.

Jenom by mne zajímalo, jak je to s letem ze Španělska ALC do Česka PED, kde se kontroluji testy - odbavení, kontrola nebo gate? A potom v Česku v Pardubicích, jak probíhá kontrola?

0 Citovat

Ahoj, snažím se změnit letenku (Value fare) a při změně mě nutí Ryanair do tarifu Standart s povinným přidáním zavazadel a přednostního nástupu. Jde to obejít?

0 Citovat

Nevim v cem by mel  byt problem ,zkus pres operatora  ,ja menil 4 kvetnove letenky co uz byly  menene ,chtel jsem tim jejich automatem  a  porad to po me chtelo 35 euro za zmenu letu , tak jsem to zkusil pres operatora a vsechny jsem vymenil bez  toho poplatku  i bez doplatku ceny,  vsechno jsem mel ve Value fare a nikdo me  nenutil do Standart ....

0 Citovat

Díky. Zkusím tam zavolat.

0 Citovat

Nevolal jsem, staci  live chat ,volani na Ryanair pouzivam opravdu jen v nouzi, kdyz uz neni jine reseni 

0 Citovat

Pokud mi ryanair změní čas odletu o 2 hodiny, mohu let bezplatně změnit. Nevíte, jestli je tato možnost změny časově omezena? V případě jejího využití za levnější let, vrací Ryanair rozdíl nebo propadá?

0 Citovat

Změnu musíš nahlásit 3 hodiny před odletem. Peníze se nevrací, můžes ale zkusit na livechatu požádat o refund a pak to znovu koupit. Nevím, jak moc to změní výsledek, ale řekni třeba, že nestihneš na letiště přijet včas nebo naopak se nedostaneš z letiště.

0 Citovat

Poradíte někdo,prosím -letenky s Ryanair Norimberk-Palermo-stačí antigen nebo má Sicílie nějaká extra pravidla?Trochu se v tom ztrácím 🥲

 

0 Citovat

Ahoj, 

pomůže mi někdo????? :-( chtěl jsem se dnes odbavit na zítřejší let z Pardubic do Alicante u Ryanair, ale odbavení nefunguje, letí to zítra kolem 12 odpoledne, při výběru místa k sezení to neukazuje žádné volné místo a pokud si nechám vygenerovat náhodné místo, tak se sice dostanu do poslední kroku pro odbavení, ale už tam není žádné tlačítko pro dokončení, ani nahrát dokumenty pro cestu nemůžu (testy na covid atd.)... pokud má někdo podobné zkušenosti, pomižte mi prosím. Děkuju moc.

David.

 

 

0 Citovat

Neverim ze by Ryanair mel overbooking spis je nejaka chyba  ,,nedelas nahodou letenku i zpatky  jestli mas zpatecni a nemas koupene misto  tak ti to nemuze jit  

Ale jeste me napada ze ted jak maji to nahrani tech testu atd  tak mi to taky nejak to tlacitko neslo ale kdyz sjedes dolu tak je ulozit nebo tisknout  tak jsem dal tisknout a vytisklo mi to letenky s upozornenim ze nebyly splneny podminky ( test ) a ten jsem mel na certifikatu  jinak me nic nenapada 

0 Citovat

odbavuji se jen na jednu cestu, posílám i screenshoty, jestli se s tím někdo už setkal, děkuju moc


0002.jpg
0001.jpg

0 Citovat

Je to nějaké divné, protože let není ani plný,jde nakoupit ještě 20 letenek...a zkoušel jsi web i appku?

0 Citovat

David K napsal(a):

odbavuji se jen na jednu cestu, posílám i screenshoty, jestli se s tím někdo už setkal, děkuju moc

U toho prvního screenshotu máš ,,check in done" - seš si jistej, že checkin neproběh? Jinak testy na covid se nahrávaj do aplikace od Španělska

0 Citovat

nic neproběhlo, zkoušel jsem to jak v pc, tak i na mobilu, různé prohlížeče a tak... nicméně... před chvilkou jsem se odbavil, asi chyba na jejich webu. Díky moc za tak rychlou morální podporu :-)

0 Citovat

Já bych řekl, že někdo využil hacku vyblokovaní nechtěných míst fejkovým nákupem, aby dostal sedačky zadarmo vedle sebe. 
Kdysi jsem o tom psal, ale už to tady nedokážu dohledat. 

0 Citovat

Je to uz jedno protoze uz se povedlo .ale nevim dneska porad jeste litaji poloprazdne letadla , tak nevim, kdo by si s tim hral. ale vsiml jsem si ze sedadla  drzi vic jak 10 minut nez to spadne ,mozna se to nejak seklo 

0 Citovat

O těch poloprazdných letadlech by se dalo celkem polemizovat (hlavně dovolenkové destinace), my teď letěli 2x Polsko - Španělsko, a znamí Polsko - Řecko a Vídeň - Řecko a pokaždé letadla buď plná úplně, nebo volných jen pár míst....

0 Citovat

Nevíte někdo, jak je to s testy? Letíme 2.7. z Vídně do Rumunska. Rumuni jsou zelení a testy nepotřebují. Ale nemůžu se dohrabat informace, jestli nebudou chtít test pro vstup na palubu Ryanairu.

0 Citovat

Nebudou 

0 Citovat

Ryanair nevyzaduje nic navic, jen to co chce cilova zeme. 

0 Citovat

Jenom pozor u Rumunska. Pro Rumuny není důležité odkud jste (občanství), ale odkud letíte. Takže musí být zelená země odletu.

0 Citovat

Díky za info, pánové... Teď jsem našel na stránkách MZV tuto vyjímku: 

 Karanténa  není při vstupu do Rumunska nařízena v následujících případech :

1) pro osoby, které přijíždí ze země na zeleném seznamu (platí i pro osoby, které pochází z ostatních zemí, avšak posledních 14 dnů souvisle pobývali v zemi ze zeleného seznamu). 

Takže i když letím z Vídně, neměl by být problém. Navíc mají Rakousko také v zeleném pásmu.

 

0