Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

😂 koupil jsem si pobyt, abych to uved na pravou miru, vtip dobrej 😀

0 Citovat

Jak náhodně zjištěno, je možno přidat i více Ryanair voucherů během nákupu nové letenky. Dané pole pro vložení čísel voucherů není na nové verzi webu k dispozici, jen na staré verzi webu. A není možnost vouchery použít na letenku v období 20.12.2020 - 7.1.2021.

0 Citovat

Tak když Lauda ve Vídni končí, přebere lety Ryanair? Lákají mě letenky na Krétu, ale jsou operovány právě Laudou a jsou stále v prodeji. Nerada bych, aby mi 14dnů před odletem, letenky stornovali a já měla zaplacený ubytko (bohužel většina má možnosti storna tak 14dnů před termínem), takže kdyby let zrušili tejden před odletem, tak je mi to celkem na  nic :-(

0 Citovat

Lauda konci ve Vidni dnes 29.5.2020. Lety prebira Ryanair (nekdy se leti s Ryanair, Buzz nebo Malta Air), v pripade letu do Chania a Heraklion tam zatim vidim jen Ryanair.

0 Citovat

Právě že Heraklion v srpnu nedělní odlety jsou psaný jako realizovaný Laudou, mně je to celkem jedno, kdo to ve výsledku poletí, hlavně aby to letělo, kdybych to koupila :-)

0 Citovat

Ahoj děcka, od kolika minut změny letu Ryanair umožňuje rebook? Od 60 nebo 65? Díky

Objevil jsem změnu ve svém itineráři přesně o 60 minut a celkem se bojím, že tam 5 minut ještě chybí. V jiných svých mailech o změnách FR jsem našel "Please be advised that there has been a time change to your Ryanair flight(s) by one to three hours (1-3 hour)". U FR je ale běžná prodleva, tak bude ještě řadu dnů nebo týdnů trvat, než mi něco pošlou.

> Můžu slavit, že jsem zbavil výletu do pandemického LPL za měsíc? :D

EDIT: Asi jdu vyvalit šampaňské i tak. Návazné lety s U2 z LPL do JER jsou na začátek července všechny vyprodané (čili na 99% cancelled).

0 Citovat

https://corporate.ryanair.com/ne...ghts/ ;

Že by poslední rána z milosti pro Smartwings?


0 Citovat

Dobrá zpráva, snad se aspoň část plánovaných destinací - pokud ne všechny - uskuteční.

0 Citovat

Ahoj, nemáte někdo informace o lince Berlin-Schonefeld -> Gran Canaria?

Na ofiko webu je zalistovaná ale žádné termíny nejsou. Chtěl bych letět na začátku září.




2020-06-06-22-35-36.png

0 Citovat

Ahoj ,nemáte někdo info jak bude červenec Berlin-Jerevan,na stránkách se tváři,ze check in open,ale Armenie je uzavřena .mame4.7-11.7

Diky všem 

0 Citovat

Nekde jsem pred par dny cetl, ze je Armenie (co se tyka poctu nakazenych na obyvatele) treti nejpostizenejsi zemi..

0 Citovat

Jj,to jsem četla také,proto doufám,ze to Ryanair zruší sám

0 Citovat

Arménie má asi 14 tis. nemocných z 3 mil. obyvatel. V sobotu ministerský předseda prohlásil, že se nebude vyhlašovat karanténa nebo omezení pohybu, protože by to Arménci stejně nedodržovali. Zdá se, že jediným opatřením je nošení roušek. Takže Ryanair asi ty lety poletí.

0 Citovat

Už přes dvě hodiny visím na zákaznické podpoře Ryanairu a ani ťuk. Spojení s agentem nenavázáno. Otevřel jsem druhé okno. Třeba bude víc štěstí.

0 Citovat

Zkus tady, ozvali se mi na live agent do minuty.

https://www.ryanair.com/gb/en/us...contact-us

0 Citovat

Vždyť tam teď čekám 😀 že by to bylo možnostmi z rolovacího seznamu? Vybíral jsem other a flight change. 

0 Citovat

Já jsem dával flight change pro let, který byl posunut o 3 hodiny.

0 Citovat

Dneska to na spojení do minuty nevypadá. Vyzkoušel jsem teď ještě čistý Edge bez doplňků, co kdyby ve FF filtroval divy od agenty uBlock jako reklamu. Ale ani tam ani ťuk :D

0 Citovat

Jak koukám, Ryanair znovu v tichosti zavedl poplatek za změnu letu. Tak nic :D

Tak aspoň vyzkouším refund request pro 1 z 2 rumbovaných letů. Mezitím ale s časem zase hýbli a v dalším mailu už odkaz na refund není. Třeba to projde. Odkaz v tom starším totiž je stále aktivní.

Za jak dlouho teď v průměru posílají vouchery?


ryan.png

0 Citovat

Mám letenky z Berlína do Jerevanu, poradí mi ,prosím,někdo,jak je změnit na Praha -Řím?Manage my booking mi nabízí v mobilní app jen změny jména 🤔.Nebo počkat do 15.6 jak se postaví EU k letům a cestám mimo EU,přeci jen chce Ryanair obnovit je 40%,toto by nemusela byt prioritní linka

0 Citovat

Viz můj příspěvek o jeden výše. Change fee už není nula. Jinak to najdeš v Manage My Booking u Change Name / Flight. Vzhledem k tomu poplatku se to nevyplatí. 

0 Citovat

I pokud je nová letenka výrazně levnější než ta původní ?Rozumim tomu,ze připlatíme k už zaplacené částce ,i když ta nová je  levnější ,nebo se to odečte ?Nejsem z toho zrovna moudra 

0 Citovat

Vyzkoušejte si to na jejich stránce v Manage My Booking. Nejdřív to ukáže souhrn, kolik by se doplácelo. Cenový rozdíl směrem dolů nejspíš neřeší. Poplatek za změnu je kolem 1000 Kč. 

0 Citovat

Děkuji všem za pomoci,nakonec to Ryanair a “Covid” vyřešil ,přišel e-mail o zrušení letů tam i zpět ,tak jsem rovnou vyplnila refund a vybereme něco jiného 😀

0 Citovat

Ryanair:

Všichni cestující, kteří si po 10.6. rezervují let na červenec nebo srpen a jejich cestovní plány se změní, budou mít právo změnit svou rezervaci zdarma do 31.12.2020

0