Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

nemusíš mít smartphone, stačí třeba i tablet, notebook, desktop nebo chytrá TV (samozřejmě jen do úhlopříčky povoleného zavazadla).

13 Citovat

To je bug, nebo Ryanair zrušil místo zdarma pro dítě a poplatek 200 Kč za vedle něj sedícího rodiče? Ukazuje mi to možnost koupit místa pro všechny cestující, včetně dvouletého dítěte, ale kupovat je nemusím...

0 Citovat

Kupoval jsem dnes letenku a nabídlo mi to, že může zaplatit jen půlku a půlku do 40 dnů před odletem. Psali že to nabízí u family plus booking, to je nějaká novinka nebo jsem si toho jen nikdy nevšiml?

Pokud člověk nedoplatí rezervaci mu zruší a vrátí mu to na kreditech, které musí utratit do 12 měsíců

0 Citovat

Ponukaju to takto uz nejaky cas. Mozno 3-4 mesiace.

1 Citovat

no je pravda, že jsme u nihc nic ncekupoval přes půl roku. Jen teda když zadaám te´d jakýkoliv jiný let tak to nenabídne. Samozřejmě víc jak 45 dnů dopředu.

A teda upřímně nevím co to to family booking, já to ráno narychlo nacvakal na mobilu a moc jsem to nezkoumal.

0