Poprosil bych chlapce o aktualizaci v průvodci a případně smazání tohoto vlákna.Od 1.7.2018 funguje nový Terminál 2, který je jedním slovem nádherný a aspoň v mých očích je jeden z top na světě.Nosná konstrukce a střecha je z lepeného lamelového smrkového dřeva. V této formě to je jedinečná letištní stavba v celé Asii. Dřevěná část byla vyrobena a dodána rakouskou firmou Rubner. Hodně dřeva a materiálů na bázi dřeva je použito i v interiérech.  Celé to jako celek působí velmi čistě, vzdušně a samozřejmě vše voní  novotou. Celý terminál  je naddimenzován pro zvýšený provoz v následujících letech, tedy teď počátkem prosince 2018 se tu člověk pomalu bál, jak byl málo zaplněný-)Lounge Plaza  Premium zase naopak trochu zklamala, pokud nemáte vstup díky statusu, Priority Pass bych neplácal, placený vstup už vůbec nemá smysl. Je nová, pěkná, opět se spoustou dřeva a s výhledem na plochu, ale výběr jídla a pití je dost omezený. Z alka není ani pivo, pouze víno. Jediným plusem jsou zdarma sprchy s veškerým příslušenstvím.edit: Potvrzení o úhradě odletové taxy, resp. terminal fee (což nakonec dovedu pochopit při té kráse terminálu) .

Cebu-Mactan (CEB)

Založil ve fóru Letiště

0 reakcí

Poprosil bych chlapce o aktualizaci v průvodci a případně smazání tohoto vlákna.

Od 1.7.2018 funguje nový Terminál 2, který je jedním slovem nádherný a aspoň v mých očích je jeden z top na světě.

Nosná konstrukce a střecha je z lepeného lamelového smrkového dřeva. V této formě to je jedinečná letištní stavba v celé Asii. Dřevěná část byla vyrobena a dodána rakouskou firmou Rubner. Hodně dřeva a materiálů na bázi dřeva je použito i v interiérech.  Celé to jako celek působí velmi čistě, vzdušně a samozřejmě vše voní  novotou. Celý terminál  je naddimenzován pro zvýšený provoz v následujících letech, tedy teď počátkem prosince 2018 se tu člověk pomalu bál, jak byl málo zaplněný-)

Lounge Plaza  Premium zase naopak trochu zklamala, pokud nemáte vstup díky statusu, Priority Pass bych neplácal, placený vstup už vůbec nemá smysl. Je nová, pěkná, opět se spoustou dřeva a s výhledem na plochu, ale výběr jídla a pití je dost omezený. Z alka není ani pivo, pouze víno. Jediným plusem jsou zdarma sprchy s veškerým příslušenstvím.

edit: Potvrzení o úhradě odletové taxy, resp. terminal fee (což nakonec dovedu pochopit při té kráse terminálu)


mactan3.jpg
mactan-1.jpg
mactan4.jpg
mactan-lounge.jpg
mactan-lounge3.jpg
mactan-lounge2.jpg
mactan2.jpg
tax.jpg

0
0 reakcí