Zdravím,dříve jsem využíval pro parkování na letišti v Praze prakticky jen parkia.cz, takže nemám přehled o dalších poskytovatelích. Nějakou dobu již jim však nejede rezervační web a nelze u nich rezervovat, takže parkia nyní padá.Jaký máte prosím aktuální tip na levné parkování na nebo u letiště Praha?Předem díkyH. .

Parkování letiště - Praha

Založil(a) ve fóru Letiště

Mastercard už ukončil 15% slevu na "C" parkování v Praze 🥹 Je to škoda, v létě to udělalo při 14 denní dovolené skoro 400 Kč slevu. Snad to zase obnoví.

1 Citovat

Tak pořád je tam aspoň 12% sleva od Visa benefit.

0 Citovat

Aha, to jsem ani nevěděl. Každopádně mám prémiovou jenom MC, kde to navíc ani nebylo potřeba pro získání kódu. U Visa to bohužel nejde obejít.

1 Citovat

Kód na slevu 15 % na parking C stále nabízí Spořitelna v rámci svého Moneyback programu. Já jsem ji už využil, ale třeba někdo ten kód poskytne (předpokládám, že je pro každého unikátní). 

0 Citovat

Má někdo zkušenost s tímto parkovištěm?

https://www.rh-parkovaniuletiste...lava-havla

0 Citovat

Jednou jsem přes ně búkoval. Ale už je to pár let - těsně před covidem. Tenkrát měli nějakou dohodu s AIR PARKINGem v Buštěhradě, takže posílali zákazníky parkovat k nim. Dohoda asi opravdu byla, protože když jsem tam dorazil s potvrzením od RH, tak nebyl žádný problém.

0