Dobry den, chtela bych se zeptat na zkusenosti letu z Prahy na Bali pres Katar. Nasli jsme letenky kde je 55min na prestup a nevime zda to risknout. Co kdyz bude mit let z Prahy zpozdeni? Mel jste nekdo podobne zkusenosti? Cena letenky v zari 15300kc Dekuju .

Prestup v Kataru

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

11 reakcí

Dobry den, chtela bych se zeptat na zkusenosti letu z Prahy na Bali pres Katar. Nasli jsme letenky kde je 55min na prestup a nevime zda to risknout. Co kdyz bude mit let z Prahy zpozdeni? Mel jste nekdo podobne zkusenosti? Cena letenky v zari 15300kc

 Dekuju

0

Keby letenky stali 15400, tak by sa to dalo stihnúť, takto asi nie

0 Citovat

Nestihne to hlavne batožina. Ale ak sa zbalíte do príručnej, alebo do toho pôjdete so zámerom si na Bali nakúpiť nové handry (na účet Qatar Airways), tak prečo nie.

0 Citovat

No budeme mit urcite kufry, takze to fakt nema smysl. Dekuju za reakci

0 Citovat

Letěl jsem to vícekrát a je to bezproblémový čas na Qatar. Stihl jsem při přestupu 1:05 i sprchu v salónku. Překlad zavazadel mají zmáknutý perfektně, takže toho bych se nebál.

0 Citovat

Pokud to nestihnete, pošlou Vás dalším letadlem, pokud to máte na jedné letence (předpokládám, že ano). 


Loni jsme měli na přestup 1:10 a letadlo mělo ještě cca 30 min zpoždění, takže z toho bylo 40 minut. Sice jsme se proběhli přes celé letiště, ono totiž jako naschvál je ten následující odlet vždy z té nejvzdálenější brány. 


Stihli to i zavazadla.

0 Citovat

Afleben napsal(a):

Nestihne to hlavne batožina. Ale ak sa zbalíte do príručnej, alebo do toho pôjdete so zámerom si na Bali nakúpiť nové handry (na účet Qatar Airways), tak prečo nie.

Ale no taaak, batozina to stihne v pohode ( teda v 99% pripadov ). Ja som napr letel aj s velkym kufrom kde som mal bicykel na trase MUC-DOH-HKG-AKL a aj napriek tomu ze sme mali z Mnichova meskanie kvoli snehu a odmrazovaniu a v Dohe som za 20minut iba prebehol cez letisko na dalsi let, tak v AKL ma batozina cakala.

0 Citovat

tiez si myslim ze by to mala batozina stihnut. vsak tieto dialkovky skoro nikdy neodlietaju nacas a keby batozina nikdy nestihala pri tychto kratkych prestupoch, tak by to nebola dobra vizitka pre nove letiski

0 Citovat

Tiez podobna skusenost, v 2016 povodny cas na prestup v Doha cez 2hodiny, nakoniec z Budapesti ale meskanie a prilet do Doha o hodinu neskor, cize na prestup ostavala tiez cca hodka a pohode. Odlet sme stihli na cas a podpalubka dorazila do KL bezproblemov s nami oba kusy

0 Citovat

Zatial 66 transferov v DOHA a batozina to nestihla v mojom pripade iba 1x,   to uz je cca 3roky dozadu.  Vtedy este nelietali do PRG, to som priletel do BUD bez batoziny, tak sa mi ospravedlnily, dali mi na ruku  50eur (ale vo forintoch) a na druhy den dorazila batozina do PRG.   Osobne mam spatnu skusenost s odbavenou batozinou pri "rychlom" transferu v HKG ....

0 Citovat

Nestrašte, mám také tuto letenku přes Katar z přestupem 55 min a mám velké zavazadlo s potápěním 

0 Citovat

podle posledního měření přestup z příletů z Prahy ke gate do Manily 20 minut volné chůze

0
11 reakcí