Ahoj, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost jak funguje Noshow fee u letenek s Qatar. Moji šéfové letí s Qatar z Melbourne do Prahy a letenky mají koupené. Bohužel jeden potřebuje zůstat déle, tudíž zakoupeným letem nepoletí a poletí o pár dní později. Letenka zrušit bohužel nejde jen pro jednoho, proto jsme jí chtěli nechat propadnout.Až nyní jsem si všimla, že u letenek je zmiňován No show fee, který je ovšem větší než cena samotné letenky. Letenka stojí 890 USD a poplatek je tam uveden 999 USD. Brouzdám po netu, ale nikde se nemohu dočíst nic kloudného. Máte s tím někdo zkušenost?Předem děkuji .

Qatar airways - no show fee

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

4 reakce

Ahoj, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost jak funguje Noshow fee u letenek s Qatar. 

Moji šéfové letí s Qatar z Melbourne do Prahy a letenky mají koupené. Bohužel jeden potřebuje zůstat déle, tudíž zakoupeným letem nepoletí a poletí o pár dní později. Letenka zrušit bohužel nejde jen pro jednoho, proto jsme jí chtěli nechat propadnout.
Až nyní jsem si všimla, že u letenek je zmiňován No show fee, který je ovšem větší než cena samotné letenky. Letenka stojí 890 USD a poplatek je tam uveden 999 USD

Brouzdám po netu, ale nikde se nemohu dočíst nic kloudného. Máte s tím někdo zkušenost?
Předem děkuji

0

proste neprijde k odletu, ani si neudela online checking a letenka propadne , nic nebude platit...   za sebe overeno 2x u qataru, proste jsem nechal propadnou letenku a nikdo Te nebude otravovat,ze mas zaplatit NO SHOW fee

0 Citovat

no show fee je v pripade keby stornujes letenku po no show. Vtedy by sa ti od ceny letenky odpocitalo no show fee a zvysok by sa ti vratil :) nie je to ziadny poplatok za to ze sa clovek nedostavi :)

0 Citovat

Rezervace pro dva jde snadno rozdělit na dvě jednotlivé a tu jednu případně stornovat (pokud to dává smysl a podmínky tarifu dovolují). Za asistence zakaznickeho centra QR nebo toho kdo letenku vystavil vcelku banalita.

0 Citovat

No pokud se nepletu, tak to nejlépe neřešit vůbec a udělat check- in jen pro jednoho.Tomu druhému co poletí později koupit novou letenku. Ale mam před obědem, tak mi to možná nemyslí.

0
4 reakce