Zdravím, na podzim letim s qatarem do Sydney ( tímto děkuji cestujlevne.com za upozornění na akci).Letadlo by mělo byt A 380.Nema někdo zkušenost se zasuvkami na palubě, nebo  mají jen USB?Předem moc děkujiVitek .

Elektricka zasuvku u Qataru

Založil ve fóru Letecké společnosti

mám, lítám i s pubertální dcerou, stejně jako tazatel by lety nezvládla bez elektrické přípojky. Ale ta si již ve svých 10letech sama našla seatguru a vše pocheckovala.

0 Citovat

tyvole, a to jsem si myslel, ze na cestovnim foru budou "openminded" lidi, kteri nemaj potrebu nekoho urazet. :) kde jinde by se mel ptat na zkusenosti s letadlama nez na foru s letenkama? 

jinak ano, qatar ma normal zasuvku snad u kazdeho sedadla, ale doporucuji si klidne vzit takovou tu roztrojku protoze ten adapter je k macu docela obri a pak prekazi pod nohama :)  ta roztrojka ti dokaze dat tu nabijecku jinym smerem..
0 Citovat

No veď to, seatguru nestačí, osobná skúsenosť treba :) preto tu trošku nemiestne vtipkujeme. Nejde o otázku, ale o tú požiadavku osobnej skúsenosti. To už ochvilku fakt sa budem pýtať, či metro A premáva na Veleslavin, najlepšie kto nim šiel osobne

0 Citovat

Díky za doporučení seatguru, ještě jsem o tom neslyšel a roztrojka je super nápad díky.


A Tonic, bohužel nejsem tak zkušený jako ty a nemám toho tolik nalitano na dálkových letech, takže se omlouvám, ze mam blby dotaz...

0 Citovat

a tak seatguru sme ti hned odpisali a to si odpisal ze to uz poznas .. a ved ja sa tiez musim ospravedlnit... len niekedy sa mi to tu uz zlieva s FB:)

0