Zdravím,v první polovině srpna se chystám já + 3 lidi do okolí města Vigo - ostrovy Cíes a Isla de Ons (Španělsko). Dokážete prosím doporučit, kdy a kde sehnat levné letenky, aby se dalo letět z Prahy, jiného města v ČR, případně Drážďany, Lipsko, teoreticky i Berlín, protože jsme ze severu Čech? Podmínkou také je, aby jedna cesta netrvala třeba 20 hodin kvůli čekání na případný přestup. Max. 12 hodin/cesta je norma. Chceme tam strávit cca 7 nocí +/- 2 dny. Také zřejmě připadá v úvahu letět do Santiago de Compostela nebo Porto?Momentálně nacházím zpáteční jen s příručákem za cca 6700Kč s tím, že se letí z Prahy a přestupuje v Barceloně/MAD. Nevím, jestli to mám za tu cenu vzít a dál nevymýšlet, nebo jestli je možné to sehnat nějak lépe? Ta cena je zhruba stejná, za kolik jsem před 2 lety letěl na Azory, což je podstatně dál a taky s přestupem. Díky. .

Vigo (první polovina srpna)

Založil ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Zdravím,

v první polovině srpna se chystám já + 3 lidi do okolí města Vigo - ostrovy Cíes a Isla de Ons (Španělsko). Dokážete prosím doporučit, kdy a kde sehnat levné letenky, aby se dalo letět z Prahy, jiného města v ČR, případně Drážďany, Lipsko, teoreticky i Berlín, protože jsme ze severu Čech? Podmínkou také je, aby jedna cesta netrvala třeba 20 hodin kvůli čekání na případný přestup. Max. 12 hodin/cesta je norma. Chceme tam strávit cca 7 nocí +/- 2 dny. Také zřejmě připadá v úvahu letět do Santiago de Compostela nebo Porto?

Momentálně nacházím zpáteční jen s příručákem za cca 6700Kč s tím, že se letí z Prahy a přestupuje v Barceloně/MAD. Nevím, jestli to mám za tu cenu vzít a dál nevymýšlet, nebo jestli je možné to sehnat nějak lépe? Ta cena je zhruba stejná, za kolik jsem před 2 lety letěl na Azory, což je podstatně dál a taky s přestupem. Díky.

0

Skôr by som to riešil cez Porto a odtiaľ po zemi. Do Viga toho veľa nelieta a Porta Flixbus od 6 euro premáva. Tam ako pozerám sa dá letieť s prestupom za cca 4500 CZK z Prahy so star alliance. žiaľ je to najvyššia sezóna.

0
1 reakce